Aribo Vastbesloten om Klasse te Laten Zien bij Southampton

Aribo Vastbesloten om Klasse te Laten Zien bij Southampton

Nigeria midfielder Joe Aribo has expressed his desire to prove he can thrive in the Premier League.

Aribo joined the Saints from Scottish Premiership club Rangers last summer.

Southampton were however relegated to the Sky Bet Championship in his first season at the club.

Aribo admits suffering relegation with Saints has made him more determined to to show he belongs in the top-flight.

“I want to mark my stamp as a Premier League footballer, that’s a dream of mine,” said Aribo, reflecting on his current ambitions.

Read Also:‘I don’t Know’ — Osayi-Samuel Keeps Mum On Fenerbahce Future

“I just want to be acknowledged or be known as a very good player really, nothing too crazy, but I know what I am capable of.

“I know what abilities I have and my purpose I believe is to showcase them for the world to see.

“The relegation was a difficult season for me and I had my ups and downs when I wasn’t playing, but you have to learn from it.

“Nobody’s career is going to keep soaring upwards and you have to go through a phase of being humble, and I think that’s what it does.

“It realigns your goals and where you want to get to. Disappointment is a part of life and it took a long season to get here.

“Our goal was to be back in the Premier League, we did it the hard way going to Wembley but we did it and we’re back again.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Aribo Vastbesloten om Klasse te Laten Zien bij Southampton

Joe Aribo, de talentvolle middenvelder van Glasgow Rangers, heeft onlangs een transfer naar Southampton afgerond en is vastbesloten om zijn klasse te laten zien bij zijn nieuwe club. De 25-jarige Nigeriaanse international heeft indruk gemaakt in Schotland en hoopt nu hetzelfde te doen in de Engelse Premier League.

Aribo staat bekend om zijn technische vaardigheden, dribbelvaardigheid en doelpunten vermogen. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Rangers de afgelopen seizoenen en heeft laten zien dat hij op het hoogste niveau kan presteren. Zijn transfer naar Southampton wordt dan ook gezien als een logische stap in zijn carrière.

De middenvelder heeft al laten weten dat hij erg enthousiast is over de uitdaging die hem te wachten staat bij Southampton. Hij is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en een belangrijke speler te worden voor zijn nieuwe club. Aribo is ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten kan laten zien in de Premier League en hoopt snel zijn stempel te drukken op het team.

Southampton-fans zijn ook enthousiast over de komst van Aribo en kijken uit naar wat hij kan toevoegen aan het team. Met zijn creativiteit en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de ploeg van manager Ralph Hasenhüttl.

Het is duidelijk dat Joe Aribo vastbesloten is om zijn klasse te laten zien bij Southampton. Met zijn talent en drive heeft hij alles in huis om een succesvolle carrière in de Premier League te hebben. Het belooft dan ook een spannend seizoen te worden voor zowel Aribo als Southampton-fans.

Osayi-Samuel zwijgt over toekomst bij Fenerbahce Previous post Osayi-Samuel zwijgt over toekomst bij Fenerbahce
PSG Weigert Liga Bevel Om Mbappe €55m Te Betalen Next post PSG Weigert Liga Bevel Om Mbappe €55m Te Betalen