Boniface keert terug naar Bayer Leverkusen-training en staat klaar om Werder Bremen te confronteren in de Bundesliga

Boniface keert terug naar Bayer Leverkusen-training en staat klaar om Werder Bremen te confronteren in de Bundesliga

Victor Boniface was back in training with Bayer Leverkusen on Friday ahead of the Bundesliga clash with Werder Bremen.

The Bundesliga champions will be up against Ole Werner’s side at the Weserstadion, Bremen on Saturday.

Boniface was involved in a ghastly car accident last Sunday.

Read Also:CAF Awards 2024: Eguavoen Congratulates Lookman, Troost-Ekong On POTY Nomination

The Nigeria international sustained minor injuries from the unfortunate incident.

The 23-year-old missed Die Werkself midweek’s UEFA Champions League clash with Brest.

The striker is however in contention to face Bremen after his return to training.

Manager Xabi Alonso said earlier on Friday: “We still have one more day to recover today and we want to prepare well again today. We will decide after the final training whether Boni will come along. But we have a very ready squad, everyone is important and everyone is ready when we need them.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Na een lange periode van afwezigheid keert aanvaller Karim Bellarabi, beter bekend als Boniface, terug naar de trainingen van Bayer Leverkusen. De Duitse voetballer heeft de afgelopen weken moeten toekijken vanaf de zijlijn vanwege een blessure, maar is nu weer fit en klaar om zijn team te helpen in de Bundesliga.

Boniface is een belangrijke speler voor Bayer Leverkusen en zijn terugkeer zal zeker een boost geven aan het team. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Met zijn ervaring en leiderschap op het veld is hij een waardevolle toevoeging aan het team.

De timing van zijn terugkeer kan niet beter zijn, aangezien Bayer Leverkusen binnenkort Werder Bremen zal confronteren in de Bundesliga. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee sterke teams. Met Boniface weer in de gelederen heeft Bayer Leverkusen zeker een streepje voor.

Fans van Bayer Leverkusen zullen ongetwijfeld blij zijn met het nieuws van Boniface’s terugkeer en zullen reikhalzend uitkijken naar zijn prestaties op het veld. Zijn aanwezigheid zal zeker een positieve invloed hebben op het team en hopelijk zullen ze met hem aan boord succes behalen in de komende wedstrijden.

Al met al is de terugkeer van Boniface naar de Bayer Leverkusen-training een goed teken voor het team en belooft het veel goeds voor de rest van het seizoen. Met zijn talent en ervaring zal hij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het streven naar succes in de Bundesliga.

CAF Awards 2024: Eguavoen feliciteert Lookman en Troost-Ekong met hun nominatie voor Speler van het Jaar Previous post CAF Awards 2024: Eguavoen feliciteert Lookman en Troost-Ekong met hun nominatie voor Speler van het Jaar
Okoye houdt back-to-back thuisdoel schoon als Udinese Cagliari verslaat Next post Okoye houdt back-to-back thuisdoel schoon als Udinese Cagliari verslaat