Grote Droom Om Het Super Eagles Badge Te Dragen – Lookman

Grote Droom Om Het Super Eagles Badge Te Dragen - Lookman

Super Eagles winger Ademola Lookman has disclosed that it was a dream come true to wear the badge of the senior national team.

The Atalanta star, who has been nominated for the CAF Player of the Year award, stated this in an interview with BBC Sports.

He also expressed his delight with the current Eagles squad and hailed his relationship with Victor Osimhen. 

Read Also: ‘I don’t Know’ — Osayi-Samuel Keeps Mum On Fenerbahce Future

“When I first joined the Super Eagles, I’m very glad there was a group of people that welcomed me and were very loving to me and took me in as one of their own,” Lookman told the BBC.

“It’s a dream, and it’s an honour to be here, to be able to wear that badge on my chest.

“We are proud as a group of what we achieved at the AFCON. Now, some people speak Yoruba to me. If somebody wants to tell me something, they tell me in Yoruba. Like Victor Osimhen, he would speak to me in Yoruba. But sometimes, if he says something to me in Yoruba, and I can reply in Yoruba, then I say it.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Ademola Lookman, een jonge en getalenteerde voetballer, heeft altijd gedroomd van het dragen van het Super Eagles-badge en het vertegenwoordigen van Nigeria op internationaal niveau. Geboren in Engeland, heeft Lookman altijd een sterke band gehad met zijn Nigeriaanse afkomst en heeft hij altijd de wens gehad om zijn land van herkomst te vertegenwoordigen op het hoogste niveau.

Lookman begon zijn carrière bij Charlton Athletic en maakte al snel indruk met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Zijn prestaties trokken al snel de aandacht van grote clubs en in 2017 tekende hij bij Everton in de Premier League. Hoewel hij succesvol was bij Everton, voelde Lookman altijd een sterke verbinding met Nigeria en droomde ervan om voor het nationale team uit te komen.

In 2019 maakte Lookman zijn debuut voor de Engelse U21-ploeg, maar zijn hart bleef trekken naar Nigeria. Hij nam contact op met de Nigeriaanse voetbalbond en gaf aan dat hij graag voor de Super Eagles wilde spelen. Na een lang proces van papierwerk en goedkeuringen werd Lookman eindelijk opgeroepen voor het Nigeriaanse nationale team.

Voor Lookman was het een droom die uitkwam om het groen-witte shirt van Nigeria te dragen en het Super Eagles-badge op zijn borst te dragen. Hij voelde zich vereerd om zijn land te vertegenwoordigen en was vastbesloten om zijn best te doen om succesvol te zijn op het internationale toneel.

Lookman’s debuut voor Nigeria was een emotioneel moment voor hem en zijn familie. Hij speelde met passie en vastberadenheid en liet zien dat hij een waardevolle aanwinst was voor het team. Zijn snelheid en technische vaardigheden maakten hem meteen geliefd bij de fans en hij werd al snel een belangrijke speler voor de Super Eagles.

Voor Lookman is het dragen van het Super Eagles-badge een eer en een privilege. Hij blijft hard werken en zich ontwikkelen als speler, in de hoop om Nigeria trots te maken op het internationale podium. Zijn grote droom is uitgekomen en hij zal er alles aan doen om succesvol te zijn als lid van het Nigeriaanse nationale team.

El Clasico: Barcelona presteert uitstekend - Ancelotti Previous post El Clasico: Barcelona presteert uitstekend – Ancelotti
Leer meer over voetbalquoteringen Next post Leer meer over voetbalquoteringen