Deputy Senate President schenkt N2m aan Flying Eagles tijdens WAFU U-20 Championship

Deputy Senate President schenkt N2m aan Flying Eagles tijdens WAFU U-20 Championship

Deputy Senate President, Jibrin Barau has donated N2m to the Flying Eagles following the team’s victory over Cote d’Ivoire.

Aliyu Zubairu’s side defeated the Ivorians 2-1 in their final group game on Thursday to claim a place in the semi-final at the ongoing WAFU B U-20 Championship.

The defending champions will face Niger Republic in the semi-final on Saturday.


Read Also:NPFL: Kano Pillars In Lafia To Replicate Performance In Enugu Against Rangers — Ali

A win in the game will guarantee the team a spot at the 2025 Africa U-20 Cup of Nations.

Ghana and Cote d’Ivoire will clash in the other semi-final.

South Africa will host the 2025 Africa Cup of Nations.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Tijdens de West-Afrikaanse voetbalunie (WAFU) U-20 kampioenschap heeft de Deputy Senate President van Nigeria, Ovie Omo-Agege, een gulle donatie gedaan aan het nationale voetbalteam van Nigeria, de Flying Eagles. De politicus schonk maar liefst N2 miljoen aan het team als blijk van steun en aanmoediging tijdens het toernooi.

De Flying Eagles vertegenwoordigen Nigeria in het WAFU U-20 kampioenschap, een prestigieus toernooi waarin de beste voetbaltalenten uit West-Afrika tegen elkaar strijden. Het team heeft al vele successen behaald in het verleden en wordt gezien als een van de sterkste jeugdteams van het continent.

De donatie van de Deputy Senate President is een belangrijke steun voor de Flying Eagles, aangezien het team vaak te maken heeft met financiële uitdagingen en beperkte middelen. Met dit geld kunnen ze bijvoorbeeld trainingsfaciliteiten verbeteren, reiskosten dekken en andere benodigdheden aanschaffen om optimaal te presteren tijdens het toernooi.

Deze genereuze geste van de Deputy Senate President laat zien dat hij zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van sport in Nigeria en het belang van jeugdontwikkeling ondersteunt. Door zijn steun aan de Flying Eagles hoopt hij niet alleen het team aan te moedigen om goed te presteren, maar ook om de jeugdsport in het land te stimuleren en talentvolle jongeren te helpen hun dromen waar te maken.

De Flying Eagles zullen ongetwijfeld gemotiveerd zijn door deze donatie en zullen er alles aan doen om Nigeria trots te maken tijdens het WAFU U-20 kampioenschap. Met de steun van de Deputy Senate President en andere supporters achter zich, hebben ze alle kans om succes te behalen en hun potentieel als voetbaltalenten te laten zien aan de wereld.

NPFL: Kano Pillars in Lafia om prestaties te repliceren in Enugu tegen Rangers - Ali Previous post NPFL: Kano Pillars in Lafia om prestaties te repliceren in Enugu tegen Rangers – Ali
CAF Awards 2024: Eguavoen feliciteert Lookman en Troost-Ekong met hun nominatie voor Speler van het Jaar Next post CAF Awards 2024: Eguavoen feliciteert Lookman en Troost-Ekong met hun nominatie voor Speler van het Jaar