Onazi: Ik ben toegewijd aan het vertegenwoordigen van de Super Eagles

Onazi: Ik ben toegewijd aan het vertegenwoordigen van de Super Eagles

Super Eagles midfielder Ogenyi Onazi has declared his readiness to represent the senior national team if called up by interim head coach of the team, Augustine Eguavoen.

Recall that Onazi was an integral part of the Super Eagles that won the 2013 Africa Cup of Nations under late coach, Stephen Keshi after beating Burkina Faso 1-0 in the final.

Read Also: Boniface Reacts To CAF Player Of The Year Award Nomination Snub

The Nigerian international in a chat with Brila FM, stated that he should not be regarded as an ex international since he has not retired from active football.

“I have not retired. If they call me an ex-international, I don’t know why, but anyway it is okay,” Onazi stated.

Currently playing for Serie D side Avezzano, Onazi, who earned 52 caps for the Super Eagles, last featured for the national team in 2018.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse voetballer Ogenyi Onazi heeft onlangs zijn toewijding aan het vertegenwoordigen van de Super Eagles benadrukt. Onazi, die momenteel speelt voor de Turkse club Denizlispor, heeft een lange geschiedenis van spelen voor het Nigeriaanse nationale team en heeft zichzelf gevestigd als een van de belangrijkste spelers in het team.

Onazi’s toewijding aan het nationale team is duidelijk in zijn prestaties op het veld. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van de Super Eagles in verschillende internationale toernooien, waaronder de Africa Cup of Nations en de Wereldbeker. Zijn vastberadenheid en harde werkethiek hebben hem geholpen om een van de meest gerespecteerde spelers in het Nigeriaanse voetbal te worden.

Onazi heeft ook laten zien dat hij bereid is om zijn land te vertegenwoordigen, zelfs in moeilijke tijden. Hij heeft de Super Eagles bijgestaan ​​tijdens perioden van politieke onrust en economische uitdagingen, en heeft altijd zijn steun en loyaliteit aan het team getoond.

Onazi’s toewijding aan het vertegenwoordigen van de Super Eagles gaat verder dan alleen zijn prestaties op het veld. Hij is ook actief betrokken bij liefdadigheidswerk en heeft verschillende projecten opgezet om kansarme kinderen in Nigeria te helpen. Zijn inzet voor het helpen van anderen en het dienen van zijn gemeenschap weerspiegelt zijn diepe liefde voor zijn land en zijn volk.

Als een van de meest ervaren spelers in het Nigeriaanse nationale team, is Onazi een rolmodel voor jonge voetballers in het land. Zijn vastberadenheid, toewijding en passie voor het spel inspireren anderen om het beste van zichzelf te geven en te streven naar succes, zowel op als buiten het veld.

Al met al is Ogenyi Onazi een voorbeeld van wat het betekent om toegewijd te zijn aan het vertegenwoordigen van je land op het hoogste niveau. Zijn vastberadenheid en passie voor het spel maken hem een ​​onmisbare speler voor de Super Eagles en een bron van trots voor alle Nigeriaanse voetbalfans.

Sevilla coach belooft Iheanacho meer speeltijd Previous post Sevilla coach belooft Iheanacho meer speeltijd
Europa League: Scheidsrechter had gelijk om Osayi-Samuel's strafschopclaim tegen Man United af te wijzen - Meulensteen Next post Europa League: Scheidsrechter had gelijk om Osayi-Samuel’s strafschopclaim tegen Man United af te wijzen – Meulensteen