Mbappe doet niet genoeg om Real Madrid te helpen – Henry

Mbappe doet niet genoeg om Real Madrid te helpen - Henry

Former Barcelona striker Thierry Henry has disclosed that Real Madrid striker Kylian Mbappe is not doing enough to help the club.

Recall that Mbappé has managed eight goals and two assists in 13 competitive matches for his new club.

However, Henry in a chat CBS Sports, emphasised that it is not enough that Mbappé scores goals, but with Real Madrid more is required.

Read Also: Mosimane Denies Turning Down Super Eagles Coaching Job

“Is he playing at his best level as we have seen him play at PSG? No. He still has to learn. He has to play better as a ‘nine’, which is very difficult for him right now,” he told CBS Sports.

“He scores goals, but sometimes it is not enough in such clubs (like Real Madrid). I’ll play devil’s advocate: we always say it takes time for a player to adapt to a new club, but unfortunately, when you wear that shirt, they don’t give you much time

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Kylian Mbappe, de Franse superster die momenteel speelt voor Paris Saint-Germain, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft al meerdere malen interesse getoond in de aanvaller, maar tot op heden is er nog geen concrete deal tot stand gekomen.

Thierry Henry, voormalig Frans international en voetballegende, heeft recentelijk kritiek geuit op Mbappe en zijn prestaties bij PSG. Henry beweert dat Mbappe niet genoeg doet om Real Madrid te helpen en dat hij meer zou moeten doen om zijn potentieel te benutten.

Mbappe staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelpunten, maar volgens Henry ontbreekt het hem aan consistentie en volwassenheid in zijn spel. Henry gelooft dat Mbappe meer verantwoordelijkheid moet nemen op het veld en een leidende rol moet spelen in het team, net zoals hij dat doet voor het Franse nationale elftal.

Real Madrid heeft behoefte aan een speler van het kaliber van Mbappe om hun aanval te versterken en weer competitief te worden in Europa. Met spelers als Karim Benzema en Eden Hazard in de voorhoede, zou Mbappe een perfecte aanvulling zijn en het team naar een hoger niveau tillen.

Het is duidelijk dat Mbappe over enorm talent beschikt, maar het is aan hem om te bewijzen dat hij klaar is voor de stap naar een club als Real Madrid. Als hij zijn spel kan verbeteren en meer consistentie kan tonen, zal er geen twijfel over bestaan dat hij een van de beste spelers ter wereld is en een grote impact kan hebben op het succes van Real Madrid.

Het is nu aan Mbappe om te laten zien dat hij de druk aankan en zijn potentieel kan waarmaken. Real Madrid wacht af en hoopt dat de Franse sensatie binnenkort zijn weg naar het Santiago Bernabeu zal vinden.

Mosimane ontkent afwijzen van Super Eagles coachingsbaan Previous post Mosimane ontkent afwijzen van Super Eagles coachingsbaan
Voordelen voor NPFL Coaches van Eguavoen's ervaring met de Eagles Next post Voordelen voor NPFL Coaches van Eguavoen’s ervaring met de Eagles