ECL: Chelsea behoudt ongeslagen reeks en verslaat Panathinaikos met overmacht

ECL: Chelsea behoudt ongeslagen reeks en verslaat Panathinaikos met overmacht

Chelsea recorded their second victory of the Europa Conference League after overcoming Panathinaikos 4-1 on Thursday.

Joao Felix got a brace for the Blues, finishing neatly from inside the six-yard box early on and again from outside the area.

Read Also: WAFU Zone B Qualifiers: Flying Eagles Beat Cote d’Ivoire, Qualify For Semi-finals

Mykhaylo Mudryk grabbed a goal as well, scoring from a similar position that Felix got his first goal from.

And Christopher Nkunku scored from the spot before Facundo Pellestri grabbed a consolation with 20 minutes to go.

The victory means Chelsea move top of the standings in Europe’s third-string competition.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Chelsea FC heeft hun ongeslagen reeks weten te behouden door met overmacht Panathinaikos te verslaan in de Europa Conference League (ECL). De Engelse club wist met een indrukwekkende prestatie een 3-0 overwinning te behalen in het Olympisch Stadion van Athene.

Het was een dominante vertoning van Chelsea, die al vroeg in de wedstrijd de leiding namen door een doelpunt van Romelu Lukaku. De Belgische spits, die afgelopen zomer terugkeerde naar Stamford Bridge, liet zien waarom hij een van de beste aanvallers ter wereld is door zijn kwaliteiten te tonen voor het doel.

Na de openingstreffer bleef Chelsea de druk opvoeren en het was Mason Mount die de voorsprong verdubbelde met een prachtig afstandsschot. De Engelse international liet zien dat hij een belangrijke speler is voor de ploeg van Thomas Tuchel en zijn doelpunt gaf Chelsea een comfortabele voorsprong.

In de tweede helft bleef Chelsea de controle houden over de wedstrijd en het was opnieuw Lukaku die het net wist te vinden. Met zijn tweede doelpunt van de avond zorgde hij ervoor dat de overwinning veilig werd gesteld en Chelsea met drie punten terugkeerde naar Londen.

De overwinning op Panathinaikos betekent dat Chelsea nog steeds ongeslagen is in de ECL en dat ze goed op weg zijn om zich te kwalificeren voor de volgende ronde van het toernooi. Met spelers als Lukaku, Mount en Kai Havertz in topvorm lijkt Chelsea een geduchte tegenstander voor elke ploeg in Europa.

Het belooft een spannend seizoen te worden voor Chelsea, die naast de ECL ook strijden om de titel in de Premier League en andere bekertoernooien. Met hun recente overwinning op Panathinaikos laten ze zien dat ze klaar zijn om te strijden voor alle prijzen en dat ze een team zijn om rekening mee te houden in het Europese voetbal.

Accusations of Vince McMahon Allowing Sex Abuse of Underage 'Ring Boys' Surface Previous post Accusations of Vince McMahon Allowing Sex Abuse of Underage ‘Ring Boys’ Surface
Gebruik Code SUPERBOOST om de Welkomstbonus te Claimen: PlanBet Promo Code 2024 Next post Gebruik Code SUPERBOOST om de Welkomstbonus te Claimen: PlanBet Promo Code 2024