Marokko zal de CAF Awards van 2024 organiseren.

Marokko zal de CAF Awards van 2024 organiseren.

Marrakech, Morocco has been confirmed as host of the 2024 CAF Awards, reports Completesports.com.

CAF made the announcement on its official website on Thursday.

The tourist city will be hosting the award ceremony for the second consecutive year.

This is the third time in a row Morocco will be hosting the ceremony.

Read Also:2024 IFFHS Award: Falconets Star Okwuchukwu Makes Best Youth Player Shortlist

This year’s award ceremony will hold on Monday, December 16.

CAF is expected to release the nominees for the different categories of the awards before the end of this month.

Victor Osimhen won the African Footballer of the Year award last year.

His compatriot Asisat Oshoala claimed the honours in the women’s category.

The Awards recognize exceptional performances in both club and national competitions, culminating in the prestigious titles of CAF African Player of the Year in both men’s and women’s categories.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Marokko zal de CAF Awards van 2024 organiseren

Marokko heeft onlangs aangekondigd dat het de eer heeft gekregen om de CAF Awards van 2024 te organiseren. Dit prestigieuze evenement, georganiseerd door de Confédération Africaine de Football (CAF), is een van de meest belangrijke gebeurtenissen in de Afrikaanse voetbalwereld.

De CAF Awards worden jaarlijks gehouden om de beste spelers, coaches en teams in Afrika te eren. Het evenement trekt de topvoetballers uit heel Afrika aan en is een kans voor fans om hun favoriete spelers te zien schitteren op het podium.

Marokko staat bekend om zijn passie voor voetbal en heeft een rijke geschiedenis in het organiseren van grote sportevenementen. Het land heeft eerder met succes de Afrika Cup georganiseerd en heeft de infrastructuur en ervaring om een evenement van deze omvang te huisvesten.

De CAF Awards van 2024 zullen naar verwachting een spectaculaire show worden, met optredens van enkele van de grootste namen in de Afrikaanse muziek- en entertainmentindustrie. Het evenement zal ook een platform bieden voor Marokko om zijn toeristische attracties en culturele erfgoed te promoten aan een wereldwijd publiek.

De aankondiging dat Marokko de CAF Awards van 2024 zal organiseren, is een teken van erkenning voor het land als een belangrijke speler in de Afrikaanse voetbalwereld. Fans kunnen zich verheugen op een onvergetelijke avond vol glamour, spanning en eerbetoon aan de beste talenten van het continent.

Vier Atletico Madrid Fans gearresteerd voor haatcampagne tegen Vinicius Previous post Vier Atletico Madrid Fans gearresteerd voor haatcampagne tegen Vinicius
Hoe te registreren bij 1Win Thailand - Volledig overzicht en tips voor beginners Next post Hoe te registreren bij 1Win Thailand – Volledig overzicht en tips voor beginners