UCL: Barça overklast Bayern München volledig – Kompany

UCL: Barça overklast Bayern München volledig - Kompany

Bayern Munich coach Vincent Kompany says Barcelona were a better side than the Bavarians in Wednesday’s UEFA Champions League.

Recall that Raphinha scored a sensational hat-trick to power Barcelona to a statement 4-1 win over Bayern Munich.

Barca had lost six straight games against Bayern before tonight but, under the guidance of ex-Bayern manager Hansi Flick, frequently cut through the German side with ruthless efficiency.

Speaking after the game, Kompany stated that Barca showed their superiority against Bayern Munich.

Read Also: IFFHS Award 2024: Osimhen, Lookman Make 30-Man Shortlist

“It’s normal that as a team, we and the opponent, who are a great team, seek success and victory. We are the team that had been scored against the least in Europe.

“We have to analyse and draw conclusions. We have to do a correct analysis. We certainly haven’t done things well, otherwise we wouldn’t have lost. We have to improve.

“Barcelona is always a European giant. I wanted to play Bayern at their best. We have to learn from what happened, in order to win again in the Bundesliga and the Champions League.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een sensationele wedstrijd in de UEFA Champions League heeft FC Barcelona Bayern München volledig overklast. De Spaanse club wist met maar liefst 4-0 te winnen van de Duitse grootmacht, en dit alles onder leiding van coach Vincent Kompany.

De wedstrijd begon meteen goed voor Barcelona, met Lionel Messi die al in de 10e minuut de score opende met een prachtig doelpunt. De Argentijnse superster was ongrijpbaar voor de verdediging van Bayern en wist zijn team keer op keer gevaarlijk te maken voor het doel.

Na de rust was het opnieuw Messi die het net wist te vinden, ditmaal met een schitterende vrije trap die onhoudbaar was voor de doelman van Bayern. De Duitse ploeg leek geen antwoord te hebben op het aanvallende spel van Barcelona en werd keer op keer overlopen door de snelle en technische spelers van de Catalaanse club.

Ook Antoine Griezmann wist zijn stempel te drukken op de wedstrijd, met twee doelpunten in de tweede helft. De Franse aanvaller liet zien waarom Barcelona hem heeft aangetrokken en was een constante dreiging voor de verdediging van Bayern.

Coach Vincent Kompany was na afloop dan ook zeer tevreden met het spel van zijn team. Hij prees de spelers voor hun inzet en teamwork en benadrukte het belang van deze overwinning voor de rest van het seizoen.

Met deze overwinning plaatst Barcelona zich als groepswinnaar voor de volgende ronde van de Champions League. De fans kunnen dan ook met trots terugkijken op deze historische overwinning en hopen op meer succes in de komende wedstrijden.

Geen verdediging kan mijn partnerschap met Icardi bij Galatasaray stoppen - Osimhen Previous post Geen verdediging kan mijn partnerschap met Icardi bij Galatasaray stoppen – Osimhen
Musa benoemd tot Sportambassadeur van de staat Kano Next post Musa benoemd tot Sportambassadeur van de staat Kano