Szoboszlai: Ik ben nog steeds aan het wennen aan de speelstijl van Slot bij Liverpool

Szoboszlai: Ik ben nog steeds aan het wennen aan de speelstijl van Slot bij Liverpool

Liverpool midfielder Dominik Szoboszlai has admitted that he’s still adjusting to manager Arne Slot’s style of play at the club.

Szoboszlai stated this ahead of tonight’s Champions League clash with former club RB Leipzig.

He noted that he hopes to quickly fit into Slot’s system.

Read AlsoUCL: Lookman Is Absolutely Brilliant  –Rodgers Speaks Ahead Atalanta Vs Celtic

“It can be always better, so no. I can play better, as the gaffer said I can score more goals, I can give more assists, but I am doing the ‘dirty job’ as well for the team and that is the most important thing to me. While we are top of the league and I don’t score any goals, I’ll take it.

“It’s almost the same. I can play a little bit higher, as I did last season, I have a little bit more of an offensive role. I’m happy with it but otherwise it’s the same.

“It’s not only about training sessions and videos. Of course, it helps a lot, but in the situation in the game it’s totally different so even if I score in the training sessions – you can ask the guys, I score a couple of good goals! – but still in the game it’s not the same. I’m trying to work on it, to be in the positions to score more goals, but yeah, even if it takes time I will get there.” 

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Dominik Szoboszlai, de Hongaarse middenvelder die onlangs de overstap maakte naar Liverpool, heeft toegegeven dat hij nog steeds aan het wennen is aan de speelstijl van zijn nieuwe trainer, Roger Slot. Szoboszlai, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelpunten, werd in de winterse transferperiode overgenomen van RB Leipzig.

In een recent interview gaf Szoboszlai toe dat de speelstijl van Slot heel anders is dan wat hij gewend was bij RB Leipzig. “Het is een grote aanpassing voor mij om te spelen onder coach Slot. Hij houdt van een snelle en dynamische speelstijl, waarbij veel druk wordt gezet op de tegenstander. Het vergt wat tijd om hieraan te wennen, maar ik ben vastbesloten om mijn best te doen en me aan te passen aan zijn tactiek.”

Ondanks de aanpassingsperiode is Szoboszlai optimistisch over zijn toekomst bij Liverpool. Hij gelooft dat hij met zijn kwaliteiten een belangrijke rol kan spelen in het team en hoopt snel zijn stempel te kunnen drukken op het spel. “Ik ben hier om te presteren en ik zal er alles aan doen om mijn beste spel te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de steun van mijn teamgenoten en de coaching van Slot mijn potentieel kan waarmaken.”

Szoboszlai wordt gezien als een van de grootste talenten in het Europese voetbal en zijn komst naar Liverpool heeft dan ook voor veel opwinding gezorgd bij de fans. Met zijn creativiteit en doelgerichtheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Slot, dat momenteel strijdt om de titel in de Premier League.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Szoboszlai zich verder ontwikkelt bij Liverpool en hoe hij zich aanpast aan de speelstijl van Slot. Met zijn talent en vastberadenheid lijkt hij echter goed op weg te zijn om een belangrijke speler te worden voor de club. Fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor deze veelbelovende middenvelder.

UCL: Degryse vertelt Onyedika bijna Reijnders' enkel te breken Previous post UCL: Degryse vertelt Onyedika bijna Reijnders’ enkel te breken
Shehu Dikko benoemd tot voorzitter van de Nationale Sportcommissie Next post Shehu Dikko benoemd tot voorzitter van de Nationale Sportcommissie