Lookman schittert terwijl Atalanta Venezia verslaat en winnende reeks voortzet

Lookman schittert terwijl Atalanta Venezia verslaat en winnende reeks voortzet

Ademola Lookman returned to Atalanta starting line-up as they secured a 2-0 win at Venezia in Serie A on Sunday to maintain their winning run.

The reigning UEFA Europa League champions have now won their last three games.

Lookman had an international break to forget after he and his Super Eagles teammates were held hostage for over 10 hours at a remote airport by Libyan authorities, ahead of the AFCON 2025 qualifiers with the Mediterranean Knights.

Despite the ordeal, Atalanta head coach Gian Piero Gasperini named Lookman in his first 11 better withdrawing him before the start of the second half.

Against Venezia, goals in each half by Mario Pasalic and Mateo Retegui sealed the win for Atalanta.

Pasalic opened the scoring in the 7th minute before Retegui doubled the lead three minutes into thr second half.

Atalanta now move up to sixth on 13 points, six points behind leaders Napoli in the league table.

This season Lookman has scored two goals, provided two assists in five league games.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spannende wedstrijd tussen Atalanta en Venezia wist de jonge aanvaller Ademola Lookman te schitteren en zijn team naar de overwinning te leiden. Met zijn doelpunt en assist was hij de grote man aan de kant van Atalanta, die daarmee hun winnende reeks voortzetten.

Lookman, die afgelopen zomer werd overgenomen van RB Leipzig, heeft zich snel weten te bewijzen bij zijn nieuwe club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid is hij een waardevolle toevoeging aan het team van Atalanta. Tegen Venezia liet hij zien waarom hij zo’n gewilde speler is.

De wedstrijd begon gelijk opgaand, maar het was Lookman die de ban brak met een prachtig doelpunt in de eerste helft. Zijn schot van buiten het strafschopgebied was onhoudbaar voor de doelman van Venezia en zette Atalanta op voorsprong. Niet veel later was het weer Lookman die betrokken was bij de tweede goal van zijn team, dit keer met een assist op zijn medespeler.

Met deze overwinning zet Atalanta hun winnende reeks voort en blijven ze meedoen in de top van de Serie A. De ploeg lijkt in topvorm te verkeren en met spelers als Lookman in hun gelederen hebben ze alle ingrediënten om ver te komen dit seizoen.

Lookman zelf is blij met zijn prestaties tot nu toe en kijkt uit naar wat de toekomst nog brengt. Hij is vastbesloten om zijn goede vorm vast te houden en zijn team te blijven helpen bij het behalen van successen. Met zijn talent en drive lijkt hij een belangrijke speler te worden voor Atalanta en een naam om in de gaten te houden in het Italiaanse voetbal.

Osimhen: Mijn wonderdoelpunt tegen Antalyaspor kan de Puskas Award winnen Previous post Osimhen: Mijn wonderdoelpunt tegen Antalyaspor kan de Puskas Award winnen
Canadian Runners Justin Kent and Natasha Wodak Shine at TCS Toronto Waterfront Marathon according to Globalnews.ca Next post Canadian Runners Justin Kent and Natasha Wodak Shine at TCS Toronto Waterfront Marathon according to Globalnews.ca