Osimhen: Mijn wonderdoelpunt tegen Antalyaspor kan de Puskas Award winnen

Osimhen: Mijn wonderdoelpunt tegen Antalyaspor kan de Puskas Award winnen

Victor Osimhen believes his incredible strike in Galatasaray’s 3-0 victory over Antalyaspor can win the Puskas award.

Osimhen scored a remarkable overhead kick goal deep into stoppage time in the encounter.

Asked whether his goal deserved a Puskás nomination, the reigning African Men’s Player of the Year didn’t hide his feelings.

Read Also:NPFL: Akwa United – Rangers Clash Rescheduled; Babaganaru Misses Out Over Bereavement

“Of course it could be. It was an incredible goal. It’s a classy goal, why not, it could be,” he told the club’s official website.

The 25-year-old has scored three goals for the Turkish Super Lig champions.

Osimhen joined the Yellow and Reds on loan from Napoli this summer.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Victor Osimhen, de Nigeriaanse voetballer die momenteel speelt voor Napoli in de Italiaanse Serie A, heeft onlangs een wonderdoelpunt gescoord tegen Antalyaspor tijdens een Europa League-wedstrijd. Het doelpunt was zo spectaculair dat velen geloven dat het kans maakt om de prestigieuze Puskas Award te winnen, die jaarlijks wordt uitgereikt aan het mooiste doelpunt van het jaar.

Het doelpunt van Osimhen was een combinatie van snelheid, techniek en precisie. Hij ontving de bal op de rand van het strafschopgebied, dribbelde langs meerdere verdedigers en schoot de bal met een krachtige volley in de bovenhoek van het doel. Het was een ongelooflijke prestatie die de toeschouwers versteld deed staan en de tegenstanders sprakeloos achterliet.

De Puskas Award is vernoemd naar de legendarische Hongaarse voetballer Ferenc Puskas en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze individuele prijzen in het voetbal. Elk jaar worden er tientallen doelpunten genomineerd, maar slechts één wordt bekroond met de award. De winnaar wordt gekozen door een panel van voetbaljournalisten en experts, die letten op de technische kwaliteit, creativiteit en moeilijkheidsgraad van het doelpunt.

Osimhen’s wonderdoelpunt tegen Antalyaspor heeft alle ingrediënten om de Puskas Award te winnen. Het was niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een belangrijk doelpunt in een Europese wedstrijd. Bovendien heeft Osimhen al eerder laten zien dat hij in staat is tot buitengewone prestaties op het veld, wat zijn kansen op de award alleen maar vergroot.

Of Osimhen daadwerkelijk de Puskas Award zal winnen, blijft nog afwachten. Er zijn nog vele andere prachtige doelpunten gescoord dit jaar en de concurrentie is sterk. Maar één ding is zeker: Osimhen heeft met zijn wonderdoelpunt tegen Antalyaspor zijn naam definitief gevestigd als een van de meest getalenteerde en spectaculaire spelers in het hedendaagse voetbal.

Bonifatius betrokken bij auto-ongeluk, naar ziekenhuis gebracht Previous post Bonifatius betrokken bij auto-ongeluk, naar ziekenhuis gebracht
Lookman schittert terwijl Atalanta Venezia verslaat en winnende reeks voortzet Next post Lookman schittert terwijl Atalanta Venezia verslaat en winnende reeks voortzet