Geen spijt van vertrek bij Arsenal voor Deportivo – Patino

Geen spijt van vertrek bij Arsenal voor Deportivo - Patino

Deportivo La Coruna midfielder Charlie Patino has disclosed that he has no regret leaving Arsenal for Spain.

Recall that Patino left the Gunners this summer to join Deportivo La Coruna after several loan spells with clubs such as Blackpool and Swansea City, respectively.

Patino’s contract with the Spanish club runs until the summer of 2028

In a chat with The Guardian, Patino stated that it was an easy decision to move to Spain.

Read Also: Chukwueze Hails AC Milan’s Victory Over Udinese

“There wasn’t much to think about in the end. I had been at Arsenal for a long time, I was thinking about what it would be like (somewhere else),” he told The Guardian.

“I wanted to start a new chapter. It was the right time. Now I live in A Coruña and I love it.”

Patino was born in and raised in football in England – but he also has roots from Spain.

“I wanted to try Spanish football, which suits my style, and hearing about (the interest from) Depor, to which there is a family connection, was perfect.

“It was also about living here. My dad showed me a map and told me what to expect.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De jonge middenvelder Miguel Azeez heeft onlangs zijn vertrek bij Arsenal verdedigd en benadrukt dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing om naar Deportivo te gaan.

Azeez, die op 18-jarige leeftijd de overstap maakte van Arsenal naar Deportivo, heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn optredens op het veld. Ondanks dat hij op jonge leeftijd al bij een topclub als Arsenal speelde, voelde Azeez dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en koos hij ervoor om naar Deportivo te gaan.

In een recent interview legde Azeez uit dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing om Arsenal te verlaten. Hij gelooft dat hij bij Deportivo de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen als speler en meer speeltijd te krijgen, wat cruciaal is voor zijn ontwikkeling als jonge voetballer.

Azeez benadrukte ook dat hij veel respect heeft voor Arsenal en de tijd die hij daar heeft doorgebracht. Hij is dankbaar voor de kansen die hij kreeg en de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn tijd bij de club. Echter, hij gelooft dat het vertrek naar Deportivo de juiste keuze was voor zijn carrière op dit moment.

De jonge middenvelder is vastbesloten om hard te blijven werken en zichzelf te blijven verbeteren bij Deportivo. Hij hoopt dat zijn beslissing om Arsenal te verlaten uiteindelijk zal leiden tot meer kansen en succes in zijn carrière als voetballer.

Al met al lijkt het erop dat Azeez geen spijt heeft van zijn vertrek bij Arsenal voor Deportivo. Hij gelooft dat deze stap hem zal helpen groeien als speler en zijn carrière naar nieuwe hoogten zal brengen. Het is duidelijk dat hij vastberaden is om het beste uit zijn nieuwe avontuur te halen en te blijven streven naar succes op het voetbalveld.

FIFA bevestigt kwalificatie van Flamingo's voor kwartfinales U-17 WWC Previous post FIFA bevestigt kwalificatie van Flamingo’s voor kwartfinales U-17 WWC
U-17 WK voor vrouwen: Chidi blij verrast met doelpunt in grote overwinning van de Flamingo's op Ecuador Next post U-17 WK voor vrouwen: Chidi blij verrast met doelpunt in grote overwinning van de Flamingo’s op Ecuador