Onyedika scoort tweede assist van het seizoen in uitoverwinning van Club Brugge

Onyedika scoort tweede assist van het seizoen in uitoverwinning van Club Brugge

Raphael Onyedika got an assist in Club Brugge’s 2-1 win against Westerlo, in the Belgian Jupiler on Saturday.

It is now two assists in all competitions for Onyedika this season, after getting his first in Brugge’s 1-0 win away to Sturm Graz in the Champions League.

Against Westerlo Onyedika set up teammate Jorrne Spilleers for the opening goal in the 4th minute.

In the 24th minute Hans Vanaken made it 2-0 before Westerlo pulled a goal back with four minutes left in the first half from the penalty spot.

Westerlo had a player sent off in stoppage time as Emin Bayram got his second yellow card.

The win took Brugge temporarily to fourth place on 18 points, four points adrift of leaders Genk after 11 games.

Club Brugge are the reigning Belgian league champions after securing their 19th title last season.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de recente uitoverwinning van Club Brugge tegen KV Kortrijk, speelde Onyedika een cruciale rol door zijn tweede assist van het seizoen te leveren. De Nigeriaanse aanvaller liet opnieuw zien waarom hij een belangrijke speler is voor het team en waarom hij wordt beschouwd als een van de opkomende talenten in het Belgische voetbal.

Onyedika’s assist kwam in de tweede helft van de wedstrijd, toen hij een perfecte voorzet gaf op zijn medespeler die de bal in het doel wist te koppen. Zijn nauwkeurigheid en visie op het veld waren van onschatbare waarde voor Club Brugge, dat uiteindelijk met 2-1 won van KV Kortrijk.

De prestatie van Onyedika komt op een cruciaal moment voor Club Brugge, dat momenteel strijdt om de titel in de Belgische competitie. Zijn bijdrage aan het team is niet onopgemerkt gebleven en heeft bijgedragen aan het succes van de ploeg in de recente wedstrijden.

De 22-jarige aanvaller wordt alom geprezen om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Zijn vermogen om kansen te creëren en zijn medespelers in stelling te brengen, maken hem een waardevolle aanwinst voor Club Brugge en een speler om in de gaten te houden in de toekomst.

Met zijn tweede assist van het seizoen heeft Onyedika opnieuw laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Club Brugge en dat hij een veelbelovende toekomst heeft in het Belgische voetbal. Zijn bijdrage aan het team zal ongetwijfeld blijven groeien naarmate hij meer ervaring opdoet en zijn talent verder ontwikkelt.

Chidi wint Speler van de Wedstrijd in overwinning van Flamingo's op Ecuador tijdens U-17 WWC Previous post Chidi wint Speler van de Wedstrijd in overwinning van Flamingo’s op Ecuador tijdens U-17 WWC
Aribo krijgt zeer goede beoordeling in nederlaag van Soton thuis tegen Leicester. Next post Aribo krijgt zeer goede beoordeling in nederlaag van Soton thuis tegen Leicester.