Chidi wint Speler van de Wedstrijd in overwinning van Flamingo’s op Ecuador tijdens U-17 WWC

Chidi wint Speler van de Wedstrijd in overwinning van Flamingo's op Ecuador tijdens U-17 WWC

Forward Harmony Chidi was named Player of the Match following Nigeria’s Flamingos victory over Ecuador on Saturday night.

The Flamingos secured a place in the quarter-finals following a comprehensive 4-0 victory over the South Americans.

Chidi, who was the team’s top scorer in the qualifiers with 12 goals, scored a goal and provided an assist in the game.

Read Also:U-17 WWC: Flamingos Thrash Ecuador 4-0 In Second Group Game

The striker scored her first goal of the tournament with a powerful strike on 54 minutes.

The youngster then set up Shakirat Moshood’s second goal of the day in stoppage time.

It would be recalled that captain Taiwo Afolabi won the Player of the Match in Nigeria’s first game against New Zealand.

The Flamingos will take on hosts Dominican Republic in their last group game on Tuesday night.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Tijdens de recente U-17 Women’s World Cup wedstrijd tussen de Flamingo’s en Ecuador, was het de Nigeriaanse speler Chidi die de show stal en werd uitgeroepen tot Speler van de Wedstrijd. Haar indrukwekkende prestatie hielp haar team naar een overwinning en liet zien waarom ze een van de meest veelbelovende talenten in het vrouwenvoetbal is.

Chidi, die speelt als aanvaller voor de Flamingo’s, liet haar klasse zien door constant gevaar te stichten voor de verdediging van Ecuador. Haar snelheid, techniek en doelgerichtheid maakten haar een constante dreiging voor de tegenstander en ze wist uiteindelijk het beslissende doelpunt te scoren dat haar team de overwinning bezorgde.

Naast haar doelpunt was Chidi ook betrokken bij verschillende andere gevaarlijke aanvallen van de Flamingo’s en creëerde ze kansen voor haar teamgenoten. Haar spel was van een hoog niveau en ze liet zien dat ze in staat is om op het internationale podium te schitteren.

De prestatie van Chidi tijdens deze wedstrijd zal ongetwijfeld de aandacht trekken van scouts en fans over de hele wereld. Haar talent en potentieel maken haar een speler om in de gaten te houden en het is duidelijk dat ze een veelbelovende toekomst heeft in het vrouwenvoetbal.

De overwinning van de Flamingo’s op Ecuador was een belangrijke stap in hun campagne op de U-17 Women’s World Cup en Chidi speelde een cruciale rol in het behalen van dit succes. Haar uitverkiezing tot Speler van de Wedstrijd was dan ook meer dan verdiend en laat zien dat ze een van de sterren van het toernooi is. We kijken uit naar meer indrukwekkende optredens van Chidi en haar team in de rest van het toernooi.

U-17 WWC: Flamingo's verslaan Ecuador met 4-0 in tweede groepswedstrijd Previous post U-17 WWC: Flamingo’s verslaan Ecuador met 4-0 in tweede groepswedstrijd
Onyedika scoort tweede assist van het seizoen in uitoverwinning van Club Brugge Next post Onyedika scoort tweede assist van het seizoen in uitoverwinning van Club Brugge