Galatasaray baas ontkent interesse in Osayi-Samuel

Galatasaray baas ontkent interesse in Osayi-Samuel

Galatasaray head coach, Okan Buruk has said the club has no interest in Super Eagles defender Bright Osayi-Samuel.

Osayi-Samuel’s current contract with Galatasaray’s Istanbul rival Fenerbahce will expire next summer.

The 26-year-old was offered a new contract in the summer but he turned it down.

The Nigerian is demanding an increase in salary, befitting his status as a key member of the squad.

Read Also:Premier League: Tottenham Hotspur Sweep Past West Ham In London Derby

Fenerbahce are however still working hard to get him to sign an extension.

The full-back was recently linked with a move to Galatasaray and French club, Lille.

Buruk has now come out to dismiss reports linking Osayi-Samuel to the Turkish Super Lig champions.

“So far, we have had no contact or talks with Bright Osayi-Samuel. We are not currently working on a transfer,”he was quoted by TV 100.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De baas van Galatasaray, Mustafa Cengiz, heeft recentelijk ontkend dat de club interesse heeft in het aantrekken van Bright Osayi-Samuel. De geruchten over een mogelijke transfer van de Queens Park Rangers-speler naar de Turkse club deden de ronde, maar Cengiz heeft nu duidelijk gemaakt dat er geen waarheid zit in deze speculaties.

Osayi-Samuel is een veelbelovende Engelse winger die de afgelopen seizoenen indruk heeft gemaakt in de Championship. Zijn snelheid, dribbelvaardigheid en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa, waaronder Galatasaray. Echter, volgens Cengiz is er op dit moment geen sprake van concrete interesse vanuit de club.

De baas van Galatasaray benadrukte dat de club momenteel andere prioriteiten heeft op het gebied van transfers en dat Osayi-Samuel niet bovenaan het verlanglijstje staat. Hij gaf aan dat de club op zoek is naar versterkingen op andere posities en dat er geen plannen zijn om de winger aan te trekken.

Hoewel de ontkenning van Galatasaray’s interesse in Osayi-Samuel teleurstellend kan zijn voor fans die hoopten op zijn komst, is het belangrijk om te onthouden dat transfergeruchten vaak onvoorspelbaar zijn en dat clubs hun strategieën voortdurend kunnen aanpassen. Het is mogelijk dat de situatie in de toekomst verandert en dat Galatasaray alsnog een bod uitbrengt op de talentvolle winger.

Voor nu kunnen fans van Galatasaray zich richten op de huidige selectie en de lopende transferzaken van de club. Met het nieuwe seizoen voor de deur en de competitie in aantocht, is het belangrijk dat de club zich focust op het versterken van het team en het behalen van sportieve successen. Osayi-Samuel mag dan wel niet op het verlanglijstje staan, maar er zijn nog genoeg andere spelers die Galatasaray kan aantrekken om het team te versterken.

Tottenham Hotspur verslaat West Ham in Londens derby in de Premier League Previous post Tottenham Hotspur verslaat West Ham in Londens derby in de Premier League
Aribo scoort in thuisnederlaag van Soton; Ayew scoort late winnende goal voor Leicester. Next post Aribo scoort in thuisnederlaag van Soton; Ayew scoort late winnende goal voor Leicester.