U-17 WK Vrouwen: Flamingo’s streven naar tweede overwinning tegen Ecuador.

U-17 WK Vrouwen: Flamingo's streven naar tweede overwinning tegen Ecuador.

Nigeria’s Flamingos have their eyes firmly fixed on securing another win against Ecuador at the 2024 FIFA U-17 Women’s World Cup.

The West Africans will take on the debutants in their second game of the competition at
the CFC Stadium, Santiago de los Caballeros on Saturday (today).

Nigeria thrashed New Zealand 4-1 in their opening fixture at the same venue on Wednesday.

Ecuador also enjoyed a good start in the Dominican Republic, edging past the hosts 2-0.

Read Also:Exclusive: Aged Ali Sets 20-Goal Target For Kano Pillars In 2024/25 NPFL

A win for either would punch their ticket to the knockout phase, while a draw would take matters to the final day.

Flamingos head coach Bankole Olowookere declared his side’s readiness for the encounter.

”Our tournament strategy is to focus on the next match, take it one match at a time. We need not look farther than the next match, and now, we have Ecuador in our sights. The Ecuadorians have shown, with their defeat of the host nation, that they may be debutants but not a team to be taken for granted,” he told thenff.com.

“The players have recovered well from their opening match victory over New Zealand and we are ready for Ecuador.

“We know that three points in that game will all but get us into the knock-out stage. It is an opportunity we will not allow to slip out of our hands.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Het U-17 WK Vrouwen is momenteel in volle gang en de Flamingo’s uit Nederland zijn vastbesloten om hun tweede overwinning te behalen tegen Ecuador. Na een sterke start in het toernooi, waarbij ze met 3-0 wonnen van Japan, zijn de Flamingo’s klaar om hun momentum voort te zetten en hun positie in de groepsfase te versterken.

Het team van de Flamingo’s heeft een mix van ervaren spelers en opkomende talenten, die allemaal vastberaden zijn om te schitteren op het wereldtoneel. Met een sterke verdediging en een aanval die doelpunten kan maken, zijn de Flamingo’s een geduchte tegenstander voor elk team.

Tegenstander Ecuador zal echter niet gemakkelijk te verslaan zijn. Het team heeft ook een sterke start gehad in het toernooi en zal er alles aan doen om de Flamingo’s te verslaan en hun eigen kansen op vooruitgang in het toernooi te vergroten.

De wedstrijd tussen de Flamingo’s en Ecuador belooft een spannende strijd te worden, met beide teams die alles zullen geven om de overwinning te behalen. Fans kunnen zich verheugen op een boeiende wedstrijd vol actie en doelpunten.

De Flamingo’s hebben laten zien dat ze een geducht team zijn en met hun vastberadenheid en talent zullen ze er alles aan doen om hun tweede overwinning te behalen tegen Ecuador. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en fans over de hele wereld zullen ongetwijfeld genieten van het spektakel dat deze twee teams zullen bieden.

Exclusief: Oudere Ali stelt doel van 20 doelpunten voor Kano Pillars in 2024/25 NPFL Previous post Exclusief: Oudere Ali stelt doel van 20 doelpunten voor Kano Pillars in 2024/25 NPFL
Ten Hag zegt dat hij nooit wilde dat McTominay zou vertrekken Next post Ten Hag zegt dat hij nooit wilde dat McTominay zou vertrekken