Wilshere wordt hoofdtrainer van het eerste team bij Norwich City

Wilshere wordt hoofdtrainer van het eerste team bij Norwich City

Jack Wilshere has reached an agreement to become first team coach at Norwich City, according to talkSPORT.

Wilshere is expected to link up with Johannes Hoff Thorup at Carrow Road following talks with the Championship club.

The former midfielder who was first scouted by Arsenal aged nine, retired from playing in 2022 and has been working coach of Arsenal’s Under 18s.

He made 197 appearances for Arsenal, scoring 14 goals along the way.

During this time as a coach of the U18s he has led them to the FA Youth Cup final in 2023

The next step in his career is a move into first-team football, with Norwich keen to offer him that opportunity.

Wilshere did interview for the role with MLS club Colorado Rapids, before also applying for the job with Scottish side Aberdeen.

The Canaries have made a great start to the season and sit in seventh place in the Championship having picked up 15 points from nine games so far.

The 32-year-old will succeed Narcis Pelach, who left Norwich to become head coach of Stoke in September, at Carrow Road

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Jack Wilshere, voormalig Engels international en voormalig speler van clubs als Arsenal en West Ham United, heeft onlangs aangekondigd dat hij de nieuwe hoofdtrainer wordt van het eerste team bij Norwich City. De 29-jarige middenvelder maakt daarmee zijn debuut als hoofdcoach in het professionele voetbal.

Wilshere staat bekend om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, en wordt gezien als een veelbelovende jonge coach. Na zijn spelerscarrière besloot hij al snel om de stap naar het trainersvak te zetten en heeft hij verschillende coachingcursussen gevolgd om zich voor te bereiden op deze nieuwe uitdaging.

Norwich City, dat momenteel uitkomt in de Engelse Championship, hoopt met de aanstelling van Wilshere als hoofdtrainer de weg naar succes weer te vinden. De club heeft de afgelopen jaren moeite gehad om te promoveren naar de Premier League, maar met de ervaring en kennis van Wilshere hopen ze hun doelen te bereiken.

Wilshere zelf is enthousiast over zijn nieuwe rol en kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan bij Norwich City. Hij gelooft dat hij met zijn visie en aanpak het team naar een hoger niveau kan tillen en successen kan behalen. Zijn doel is om spelers te ontwikkelen, een sterke teamgeest te creëren en uiteindelijk promotie af te dwingen naar de Premier League.

De fans van Norwich City zijn ook hoopvol gestemd over de aanstelling van Wilshere als hoofdtrainer en kijken uit naar wat hij kan bereiken met het team. Met zijn ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn passie voor het spel, lijkt Wilshere de juiste man te zijn om Norwich City naar succes te leiden.

Al met al is de aanstelling van Jack Wilshere als hoofdtrainer van het eerste team bij Norwich City een spannende ontwikkeling voor zowel de club als de fans. Met zijn talent, passie en toewijding lijkt hij klaar te zijn voor deze nieuwe uitdaging en staat hij klaar om zijn stempel te drukken op het team en de club.

Exclusief: Nigeria's Senaatsvoorzitter krijgt kritiek over Godswill Akpabio United's Uyo-basis Previous post Exclusief: Nigeria’s Senaatsvoorzitter krijgt kritiek over Godswill Akpabio United’s Uyo-basis
Osimhen opgenomen in Galatasaray's selectie voor confrontatie met Antalyaspor in Turkije Next post Osimhen opgenomen in Galatasaray’s selectie voor confrontatie met Antalyaspor in Turkije