Zambia en Kenia verliezen van Brazilië en Engeland in openingswedstrijden van Groep U-17 WWC

Zambia en Kenia verliezen van Brazilië en Engeland in openingswedstrijden van Groep U-17 WWC

Zambia and Kenya lost their opening games at this year’s FIFA U-17 women’s World Cup in Dominican Republic on Friday.

While Kenya lost 2-0 to England, Zambia fell to a 1-0 defeat to Brazil.

The result means Nigeria’s Flamingos are the only African team that has recorded a win at the tournament.

The team defeated New Zealand 4-1 in their opening game in Group A.

They will now face debutant Ecuador in their second game on Saturday.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de openingswedstrijden van Groep U-17 Women’s World Cup hebben Zambia en Kenia helaas verloren van Brazilië en Engeland. Ondanks hun inzet en vastberadenheid, konden de Afrikaanse teams niet op tegen de krachtige tegenstanders uit Zuid-Amerika en Europa.

Zambia, dat voor het eerst deelneemt aan de U-17 Women’s World Cup, stond tegenover een sterk Braziliaans team dat al meerdere malen kampioen is geworden in deze leeftijdscategorie. Ondanks hun moedige optreden en vastberadenheid, slaagde Zambia er niet in om de Braziliaanse verdediging te doorbreken en verloor uiteindelijk met 3-0.

Kenia, dat ook debuteert op dit internationale podium, nam het op tegen Engeland, een ervaren team met een sterke reputatie in het vrouwenvoetbal. Ondanks hun harde werk en doorzettingsvermogen, slaagde Kenia er niet in om de Engelse aanval te stoppen en verloor met 2-0.

Hoewel de resultaten teleurstellend zijn voor Zambia en Kenia, is het belangrijk om te onthouden dat deze teams nog steeds in ontwikkeling zijn en veel potentieel hebben. Door deel te nemen aan toernooien als de U-17 Women’s World Cup kunnen ze waardevolle ervaring opdoen en hun vaardigheden verbeteren.

De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Zambia en Kenia, aangezien ze zullen strijden om een plek in de volgende ronde van het toernooi. Met hard werken, vastberadenheid en teamwork kunnen deze teams hopelijk hun prestaties verbeteren en laten zien wat ze waard zijn op het internationale podium.

Hoewel ze misschien verloren hebben in hun openingswedstrijden, verdienen Zambia en Kenia lof voor hun moed en vastberadenheid. We wensen hen veel succes in de rest van het toernooi en hopen dat ze trots kunnen zijn op hun prestaties, ongeacht de resultaten.

Shorunmu verrast door tweede helft 'inzinking' van Abia Warriors in Lafia Previous post Shorunmu verrast door tweede helft ‘inzinking’ van Abia Warriors in Lafia