Voormalige Super Eagles aanvaller staat op het punt om zich bij Rivers United aan te sluiten

Voormalige Super Eagles aanvaller staat op het punt om zich bij Rivers United aan te sluiten

Erstwhile Super Eagles forward, Brown Ideye is set to join Nigeria Premier Football League (NPFL) outfit Rivers United.

According to reports, Ideye was spotted in training with Rivers United this week.

The 36-year-old last played for Kuwaiti club Al-Yarmouk.

Rivers United head coach Finidi George said he will willing to welcome Ideye to the club.

Read Also: CAF’s Decision Looms: What will be the Verdict on the Libya vs Nigeria Cancelled Clash?

“There is every likelihood that he’ll join us. He wants to give back, that’s the most important thing,” declared Finidi.

“He has that hunger, we’ve seen Ahmed Musa, and if he’s willing to do that, I think we’ll welcome him.”

The striker played for defunct Ocean Boys before moving abroad in 2006.

He has also played for clubs in France, Ukraine, England, Greece and Switzerland.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalige Super Eagles aanvaller staat op het punt om zich bij Rivers United aan te sluiten

Er is opwindend nieuws in de Nigeriaanse voetbalwereld, want voormalige Super Eagles aanvaller staat op het punt om zich bij Rivers United aan te sluiten. Deze transfer heeft de aandacht getrokken van fans en experts, die benieuwd zijn naar wat deze ervaren speler zal toevoegen aan het team.

De voormalige Super Eagles aanvaller heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, met succesvolle stints bij zowel binnenlandse als internationale clubs. Zijn ervaring en vaardigheden zullen ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor Rivers United, die hun ambities om succes te behalen in de Nigeriaanse voetbalcompetitie willen versterken.

De aanstaande transfer is een teken van de groeiende ambitie en professionaliteit van Rivers United, die hun team willen versterken met ervaren spelers om hun kansen op succes te vergroten. De voormalige Super Eagles aanvaller zal naar verwachting een leiderschapsrol op zich nemen en zijn ervaring delen met de jongere spelers in het team.

Fans van Rivers United zijn enthousiast over de komst van de voormalige Super Eagles aanvaller en kijken uit naar zijn debuut voor het team. Met zijn bewezen trackrecord en talent zal hij ongetwijfeld een impact hebben op het spel en de prestaties van Rivers United.

De transfer van de voormalige Super Eagles aanvaller naar Rivers United is een belangrijke ontwikkeling in de Nigeriaanse voetbalwereld en zal naar verwachting de competitie en het niveau van het spel verhogen. Fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien en zijn bijdrage aan het succes van Rivers United te zien.

Ferguson: Mijn vrouw heeft me overtuigd om met pensioen te gaan als coach van Manchester United Previous post Ferguson: Mijn vrouw heeft me overtuigd om met pensioen te gaan als coach van Manchester United
Hoe belangrijk zijn voetbaltactieken eigenlijk? Next post Hoe belangrijk zijn voetbaltactieken eigenlijk?