CAFWCL: Edo Queens tegen regerend kampioen Mamelodi Sundowns in Groep B

CAFWCL: Edo Queens tegen regerend kampioen Mamelodi Sundowns in Groep B

Edo Queens will slug it out with holders Mamelodi Sundowns of South Africa, Egypt’s Tutankhamun and CBE FC of Ethiopia in Group B of the CAF Women’s Champions League.

The draw ceremony for the annual competition took place in Cairo, Egypt on Friday.

Edo Queens will take on Ethiopia’s CBE FC in their opening fixture on Saturday, November 10.

Read Also:Future Trends In Cryptocurrency And Online Gambling: A Deep Dive Into Emerging Innovations

The Nigerian champions second group game against Tutankhamun will hold three days later.

Moses Aduku’s side will round up their group stage campaign against Mamelodi Sundowns on Thursday, November 16.

Hosts AS FAR of Morocco, TP Mazembe of Congo Democratic Republic, Aigles de la Medina of Senegal and South Africa’s University of the Western Cape are drawn in Group A.

Morocco will host the competition from November 9 to November 23, 2024.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de CAF Women’s Champions League (CAFWCL) staat er een spannende wedstrijd op het programma tussen Edo Queens en regerend kampioen Mamelodi Sundowns in Groep B. Beide teams zullen strijden om de overwinning en een plek in de volgende ronde van het toernooi.

Edo Queens is een Nigeriaanse voetbalclub die bekend staat om hun sterke aanvallende spel en vastberadenheid om te winnen. Ze hebben een getalenteerd team van spelers die vastbesloten zijn om hun stempel te drukken in de CAFWCL. Met spelers als Amarachi Okoronkwo en Joy Jerry aan boord, hebben ze alle ingrediënten om een sterke prestatie neer te zetten tegen Mamelodi Sundowns.

Aan de andere kant hebben we Mamelodi Sundowns, de regerend kampioen van de CAFWCL. Ze hebben een indrukwekkende staat van dienst en zullen er alles aan doen om hun titel te verdedigen. Met ervaren spelers als Hilda Magaia en Kgaelebane Mohlakoana in hun team, zijn ze een geduchte tegenstander voor Edo Queens.

De wedstrijd tussen Edo Queens en Mamelodi Sundowns belooft een spektakel te worden, met beide teams die alles zullen geven om de overwinning binnen te halen. Het zal interessant zijn om te zien welk team er uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen en door zal gaan naar de volgende ronde van het toernooi.

Voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar deze wedstrijd en kunnen zich voorbereiden op een intense en opwindende strijd tussen twee van de beste vrouwenteams in Afrika. Het belooft een wedstrijd te worden die niet gemist mag worden en die zal bepalen welk team er uiteindelijk doorgaat naar de volgende fase van de CAF Women’s Champions League.

Toekomstige trends in cryptocurrency en online gokken: Een diepgaande verkenning van opkomende innovaties. Previous post Toekomstige trends in cryptocurrency en online gokken: Een diepgaande verkenning van opkomende innovaties.
Hoe belangrijk zijn voetbaltactieken eigenlijk? Next post Hoe belangrijk zijn voetbaltactieken eigenlijk?