Malouda wil dat Chelsea Osimhen in januari tekent

Malouda wil dat Chelsea Osimhen in januari tekent

Former Chelsea winger Florent Malouda has advised his old club to sign Victor Osimhen when the transfer window reopens in January.

Osimhen was close to joining the Blues from Napoli in the summer but the move fell through.

The 25-year-old instead completed a season-long loan move to Turkish Super Lig champions Galatasaray.

Malouda insisted that the West London club should try once again for the Nigeria international.

Read Also:2025 AFCONQ: Libya’s Airport Experience Was Horrible For Eagles –Ejuke

“We almost signed Victor Osimhen in the summer, and he is the type of player that would add extra quality to this Chelsea team,” Malouda told Coin Poker.

“If there is an opportunity to bring him in in January, then I think the club has to look at it. From what I’ve read, he will cost less than the numbers that were quoted in the summer – the fee is reportedly in the region of £70m.

“Chelsea should be competing for the world’s best players. Osimhen is in that category. You want to see the club add more quality to its team because that is what every ambitious club does, and his addition would bring Chelsea a step closer to the likes of Manchester City and Arsenal.

“It seems like the player wants to come to Chelsea. We’ll see if we can get him, but I would love the club to move for him because a lot of things can happen between now and January.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Chelsea-speler Florent Malouda heeft onlangs zijn steun uitgesproken voor de mogelijke transfer van Victor Osimhen naar de Londense club in de komende januari transferperiode. De Nigeriaanse spits, die momenteel speelt voor Napoli in de Serie A, wordt al enige tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Premier League.

Malouda, die tussen 2007 en 2013 voor Chelsea speelde, heeft verklaard dat hij gelooft dat Osimhen een geweldige aanwinst zou zijn voor de club. Hij prijst de kwaliteiten van de jonge spits en gelooft dat hij goed zou passen in het team van Chelsea.

Osimhen heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Hij staat bekend om zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden. Bij Napoli heeft hij al laten zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te presteren en heeft hij een aantal belangrijke doelpunten gescoord.

Chelsea is op zoek naar versterkingen voor hun aanvalslinie en Osimhen zou een goede optie kunnen zijn. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van manager Thomas Tuchel.

Het is echter nog niet duidelijk of Napoli bereid zou zijn om Osimhen te laten gaan in januari. De Italiaanse club heeft aangegeven dat ze niet van plan zijn om hun sterspeler te verkopen, maar als Chelsea een aantrekkelijk bod uitbrengt, kan er mogelijk toch een deal worden gesloten.

Het is afwachten of Chelsea daadwerkelijk een bod zal uitbrengen op Osimhen en of de spits zelf openstaat voor een overstap naar de Premier League. Maar met de steun van voormalig Chelsea-speler Malouda lijkt het erop dat er genoeg redenen zijn om te geloven dat deze transfer in januari werkelijkheid zou kunnen worden.

2025 AFCON-kwalificaties: De ervaring op de luchthaven van Libië was vreselijk voor de Eagles - Ejuke Previous post 2025 AFCON-kwalificaties: De ervaring op de luchthaven van Libië was vreselijk voor de Eagles – Ejuke
AFCON 2025 Kwalificatie: Oparaku is ervan overtuigd dat Nigeria niet zal worden gestraft door CAF Next post AFCON 2025 Kwalificatie: Oparaku is ervan overtuigd dat Nigeria niet zal worden gestraft door CAF