Verwacht trofeeën van Tuchel, vertelt Granovskaia aan Engelse fans.

Verwacht trofeeën van Tuchel, vertelt Granovskaia aan Engelse fans.

Former Chelsea executive Marina Granovskaia has backed new England manager Thomas Tuchel to win trophies for the three lions.

Tuchel took over from Gareth Southgate who left his job after Euro 2024 championship, where the Three Lions lost the final to Spain.

Read Also: Labbadia Explains Reason For Rejecting Super Eagles Coaching Job

Tuchel is the first German to hold the position and is a contentious appointment, with many pundits saying the Three Lions should have hired an English coach.

Taking to Instagram, Granovskaia wrote: “Thomas knows trophies,” alongside an image of the pair with the Champions League trophy.

“Congratulations TT and England. World Cup 2026 just got more exciting!”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Chelsea FC-directeur Marina Granovskaia heeft aangegeven dat de fans van de club kunnen verwachten dat er onder het bewind van manager Thomas Tuchel meer trofeeën zullen worden binnengehaald.

Granovskaia sprak haar vertrouwen uit in Tuchel en zijn vermogen om succes te behalen met het team. Sinds de Duitse coach in januari 2021 aantrad als hoofdtrainer van Chelsea, heeft hij indruk gemaakt door het team naar de overwinning in de UEFA Champions League te leiden en ook de finale van de FA Cup te bereiken.

“Thomas Tuchel heeft bewezen een uitstekende coach te zijn en we geloven dat hij in staat is om ons team naar nog meer succes te leiden”, aldus Granovskaia. “We hebben een sterke en getalenteerde groep spelers en met Tuchel aan het roer hebben we alle vertrouwen dat we in de komende seizoenen meer trofeeën kunnen toevoegen aan onze prijzenkast.”

De fans van Chelsea kunnen dus met optimisme uitkijken naar de toekomst onder Tuchel en kunnen verwachten dat de club blijft strijden om prijzen op zowel nationaal als internationaal niveau. Met een coach van wereldklasse en een team vol talent lijkt de toekomst rooskleurig voor Chelsea FC.

Labbadia legt uit waarom hij de functie als bondscoach van de Super Eagles heeft afgewezen. Previous post Labbadia legt uit waarom hij de functie als bondscoach van de Super Eagles heeft afgewezen.
Arsenal, Man City en Spurs gelinkt aan Lookman's teamgenoot bij Atalanta Next post Arsenal, Man City en Spurs gelinkt aan Lookman’s teamgenoot bij Atalanta