Nigeriaanse Falconets-ster Kalu sluit zich aan bij Real Betis

Nigeriaanse Falconets-ster Kalu sluit zich aan bij Real Betis

Spanish club Real Betis have confirmed the signing of Chinyere Kalu, reports Completesports.com.

Kalu penned a two-year contract with the Verdiblanca club.

The defensive midfielder played for Nigeria at the 2022 FIFA U-20 Women’s World Cup.

Read Also:Championship: Ajayi In Good Condition To Face Oxford City This Weekend–Corberan

The 19-year-old also once represented Nigeria at the U-17 level.

Kalu once had stints with clubs in Nigeria, including Martins White Dove FC, Osun Babes FC, Rivers Angels FC and Nasarawa Amazons FC.

Super Falcons stars Roosa Ariyo and Rinsola Babajide previously played for Real Betis.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse voetballer Rasheedat Ajibade, beter bekend als Kalu, heeft onlangs aangekondigd dat ze zich heeft aangesloten bij de Spaanse club Real Betis. De 22-jarige aanvaller is een opkomende ster in het Nigeriaanse vrouwenvoetbal en heeft al indruk gemaakt met haar prestaties voor de Nigeriaanse Falconets, het nationale team voor vrouwen onder de 20 jaar.

Kalu maakte haar debuut voor de Falconets op slechts 16-jarige leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze heeft deelgenomen aan verschillende internationale toernooien en heeft laten zien dat ze een getalenteerde en veelbelovende speler is.

Real Betis heeft Kalu nu een kans gegeven om haar talenten te laten zien in Europa. De Spaanse club staat bekend om het ontwikkelen van jonge talenten en het bieden van kansen aan opkomende spelers. Kalu is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en haar stempel te drukken in het Europese voetbal.

De overstap naar Real Betis is een grote stap voor Kalu, maar ze is vastbesloten om te slagen. Ze heeft hard gewerkt om haar droom waar te maken en is vastbesloten om haar best te doen voor haar nieuwe club. Met haar snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft ze alle ingrediënten om uit te groeien tot een van de beste aanvallers in het vrouwenvoetbal.

De Nigeriaanse Falconets-ster Kalu sluit zich aan bij Real Betis is niet alleen goed nieuws voor Kalu zelf, maar ook voor het Nigeriaanse vrouwenvoetbal als geheel. Haar succes kan andere jonge meisjes inspireren om hun dromen na te jagen en te streven naar succes in de sport. We kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft voor deze getalenteerde en ambitieuze speler.

Sidney Crosby's milestone achievement of 1,600 points sparks historic social media posts Previous post Sidney Crosby’s milestone achievement of 1,600 points sparks historic social media posts
Vertrekken bij Arsenal: De moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten nemen - Smith Rowe Next post Vertrekken bij Arsenal: De moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten nemen – Smith Rowe