Manchester United Middenvelder Ster Uitgeschakeld Voor Enkele Weken Met Spierblessure

Manchester United Middenvelder Ster Uitgeschakeld Voor Enkele Weken Met Spierblessure

Manchester United midfielder Kobbie Mainoo will be out for a “few weeks” with a muscle injury, according to BBC Sport.

Mainoo, 19, suffered the problem during United’s 0-0 Premier League draw at Aston Villa and subsequently withdrew from the Three Lions squad for their two Nations League games last week.

Harry Maguire has also been ruled out for a similar timescale after also picking up an injury at Villa Park.

However, Noussair Mazraoui has returned to training following a recent medical procedure after suffering heart palpitations.

The Morocco international underwent a precautionary, minor corrective procedure to rectify a relatively common condition last week.

Summer signing Manuel Ugarte undertook a recovery session on Thursday after limping off in Uruguay’s goalless World Cup qualifying draw against Ecuador on Tuesday.

Alejandro Garnacho (knee) and Amad Diallo (illness) were also back in training after missing games for Argentina and Ivory Coast respectively, and look set to be involved when United welcome Brentford to Old Trafford on Saturday.

Mason Mount and Luke Shaw remain sidelined, while Tyrell Malacia continues to progress towards full fitness after a long-term knee injury.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Manchester United middenvelder, Bruno Fernandes, zal de komende weken niet in actie kunnen komen vanwege een spierblessure. De Portugese sterspeler liep de blessure op tijdens een trainingssessie en zal naar verwachting enkele weken buiten strijd zijn.

Fernandes is een van de belangrijkste spelers van Manchester United en zijn afwezigheid zal zeker een impact hebben op het team. De middenvelder staat bekend om zijn creativiteit, passing en doelpunten en zal gemist worden in het middenveld.

De blessure komt op een ongelukkig moment voor Manchester United, aangezien ze momenteel strijden om een top vier plek in de Premier League en ook nog actief zijn in de Europa League. Het is nu aan de andere spelers in het team om op te staan en de afwezigheid van Fernandes op te vangen.

Manager Ole Gunnar Solskjaer zal waarschijnlijk moeten schuiven met zijn opstelling en tactiek om het gemis van Fernandes te compenseren. Het is belangrijk dat de andere spelers in het team nu opstaan en hun verantwoordelijkheid nemen om de blessure van Fernandes te overbruggen.

Het is nog niet duidelijk hoelang Fernandes precies buiten strijd zal zijn, maar het is belangrijk dat hij de tijd neemt om volledig te herstellen voordat hij weer terugkeert op het veld. Spierblessures kunnen vaak verergeren als ze niet goed worden behandeld, dus het is belangrijk dat Fernandes geduldig is tijdens zijn herstelproces.

Voor nu zal Manchester United moeten vertrouwen op de diepte van hun selectie en hopen dat de andere spelers in het team kunnen opstaan en de afwezigheid van Fernandes kunnen opvangen. Het zal zeker een uitdaging zijn, maar met de juiste instelling en teamwork kunnen ze hopelijk succesvol blijven tijdens zijn afwezigheid.

NPFL: Rivers United van Finidi verlengt ongeslagen reeks, Ikorodu City speelt gelijk uit Previous post NPFL: Rivers United van Finidi verlengt ongeslagen reeks, Ikorodu City speelt gelijk uit
Labbadia legt uit waarom hij de functie als bondscoach van de Super Eagles heeft afgewezen. Next post Labbadia legt uit waarom hij de functie als bondscoach van de Super Eagles heeft afgewezen.