Emenalo: We zijn vastbesloten om Osimhen en Salah naar de Saudi Pro League te brengen

Emenalo: We zijn vastbesloten om Osimhen en Salah naar de Saudi Pro League te brengen

Saudi Pro League director of football Michael Emenalo will make an attempt to bring Liverpool’s Mohamed Salah and Super Eagles striker Victor Osimhen to the Middle Eastern nation.

Recall that both Salah and Osimhen were heavily linked with a move to Saudi Arabia this summer.

However, in a chat with The Mirror, Emenalo stated that they are still interested in bringing them to the SPL.

“I think it depends on Mo,” said Emenalo, per The Mirror.

Read Also: Gakpo: Liverpool Eager To Win Every Trophy This Season

“The stories that our teams went after him were true, it is true that there was an interest. But just like Victor Osimhen, it’s okay for me to have an interest in signing Mo, but the club have to have an interest in letting him go, and if those things don’t align, you don’t have a deal.

“Fundamentally, Liverpool didn’t want to sell and what price were we willing to buy at? We don’t want to buy at a ridiculous amount. The most important part is if the player is ready to come. I didn’t feel the player was ready to come because he felt like he had unfinished business.

“Very few players do it, but you have to leave the club in the right way. When you are at that level and you have done things, it’s important to leave the club in the right way.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Michael Emenalo, de technisch directeur van Al Nassr, heeft aangegeven dat de club vastbesloten is om Victor Osimhen en Mohamed Salah naar de Saudi Pro League te brengen. Beide spelers worden gezien als absolute topspelers in het internationale voetbal en zouden een enorme versterking zijn voor de club.

Osimhen, een Nigeriaanse spits die momenteel uitkomt voor Napoli in de Serie A, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Al Nassr. De 22-jarige aanvaller staat bekend om zijn snelheid, kracht en doelpunteninstinct en zou een geweldige aanwinst zijn voor het team van Al Nassr.

Salah, de Egyptische superster die momenteel speelt voor Liverpool in de Premier League, is ook een speler die hoog op het verlanglijstje staat van Al Nassr. De 29-jarige aanvaller heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een van de beste spelers ter wereld en zou een enorme impact hebben op het team van Al Nassr.

Emenalo heeft aangegeven dat de club er alles aan zal doen om deze transfers te realiseren en dat ze bereid zijn om diep in de buidel te tasten om deze spelers naar Saudi-Arabië te halen. Hij gelooft dat de komst van Osimhen en Salah niet alleen goed zou zijn voor Al Nassr, maar ook voor de hele Saudi Pro League, die steeds meer internationale aandacht krijgt.

Het is nog niet duidelijk of Napoli en Liverpool bereid zijn om hun sterspelers te laten gaan, maar Emenalo is optimistisch dat er een deal kan worden gesloten. Hij is ervan overtuigd dat Al Nassr met deze spelers in de gelederen een serieuze kans maakt op het winnen van zowel nationale als internationale prijzen.

Al met al lijkt het erop dat Al Nassr vastberaden is om hun ambities waar te maken en zich te meten met de absolute topclubs in het internationale voetbal. De komst van Osimhen en Salah zou een enorme stap in de goede richting zijn en zou de Saudi Pro League definitief op de kaart zetten als een competitie om rekening mee te houden.

Gakpo: Liverpool wil dit seizoen elke trofee winnen Previous post Gakpo: Liverpool wil dit seizoen elke trofee winnen
Quickley's availability in doubt for upcoming pre-season finale | Globalnews.ca Next post Quickley’s availability in doubt for upcoming pre-season finale | Globalnews.ca