Sportminister feliciteert Flamingo’s na indrukwekkende overwinning tegen Nieuw-Zeeland in U-17 WWC

Sportminister feliciteert Flamingo's na indrukwekkende overwinning tegen Nieuw-Zeeland in U-17 WWC

Minister of Sports John Enoh has congratulated Nigeria’s Flamingos for their impressive win against New Zealand, at the FIFA U-17 women’s World Cup on Wednesday.

The Flamingos got their Group A campaign off to a perfect start with a 4-1 win against the Oceanian team.

Both teams went into half time with the Flamingos 3-0 ahead.

Reacting to the win, Enoh wrote on X:”Congratulations to our dear U-17 Women’s National Football Team, the Flamingos, on their impressive 4-1 victory over New Zealand, the opening match of the FIFA U-17 Women’s World Cup.”

The Flamingos Will Be back in action on Saturday when they will take on debutant Ecuador on Saturday.

The Ecuadorians also began their campaign with a win thanks to a 2-0 victory against hosts Dominican Republic.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De sportminister heeft de Flamingo’s gefeliciteerd met hun indrukwekkende overwinning tegen Nieuw-Zeeland in de U-17 Women’s World Cup. De Flamingo’s wisten met een score van 3-1 te winnen en hebben daarmee een belangrijke stap gezet richting de volgende ronde van het toernooi.

De sportminister prees het team voor hun harde werk en toewijding tijdens de wedstrijd. Hij benadrukte het belang van teamwork en discipline in de sport en prees de Flamingo’s voor hun sterke optreden op het veld.

De overwinning tegen Nieuw-Zeeland is een grote prestatie voor het team en laat zien dat de Flamingo’s serieus genomen moeten worden in dit toernooi. De sportminister moedigde het team aan om door te gaan met hun goede vorm en om te blijven strijden voor succes.

De Flamingo’s hebben laten zien dat ze tot de top van de wereld behoren en met de steun van de sportminister en het hele land achter zich, kunnen ze hopelijk nog verder komen in het toernooi. De felicitaties van de sportminister zijn dan ook meer dan verdiend en laten zien dat het hele land trots is op de prestaties van dit getalenteerde team.

Osimhen klaar om het beste te geven voor Galatasaray, blikt terug op uitleenbeurt Previous post Osimhen klaar om het beste te geven voor Galatasaray, blikt terug op uitleenbeurt
Ndidi ondervond geen nadelige gevolgen na de beproeving in Libië - Cooper Next post Ndidi ondervond geen nadelige gevolgen na de beproeving in Libië – Cooper