NPFL: Olanrewaju baalt van gemiste kansen in gelijkspel van Enyimba tegen Tornadoes

NPFL: Olanrewaju baalt van gemiste kansen in gelijkspel van Enyimba tegen Tornadoes

Enyimba head coach, Olanrewaju Yemi blamed missed chances for his side’s failure to beat Niger Tornadoes on Wednesday.

The People’s Elephant were held to a 1-1 draw by the visitors at the Enyimba International Stadium, Aba.

Godstime Joseph gave Niger Tornadoes the lead three minutes before the break.

Substitute Ufere Chinedu restored parity for Enyimba in the second half.

Read Also:Osun FA Awards: Inaugural Ceremony Holds December 6th To Celebrate Football Excellence

“I feel terribly bad, because the first 20 minutes was hell, we didn’t come to the party,”Olanrewaju told the club’s media.

“The chances we were missing were criminal, I feel bad losing these points honestly speaking.

“But I still have to cheer the boys up because the league is a marathon, there still about 31 games left, so they have to cheer up, I don’t want them to feel down, but personally am not happy.

“Before they scored, we ought to have scored like three or more goals and for us to win the Championship we have to do better, we have to improve on our goal scoring.

“Initially I think we were having problems at the back but we worked on it and again we have to improve our goal scoring because the chances we are missing is criminal.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Nigeria Professional Football League (NPFL) speelde Enyimba afgelopen weekend een gelijkspel tegen Tornadoes, maar aanvaller Olanrewaju baalt van de gemiste kansen die zijn team had om de wedstrijd te winnen.

Enyimba, een van de topclubs in de NPFL, stond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Tornadoes op de tweede plaats in de competitie. Het team had de kans om de koppositie over te nemen, maar slaagde er niet in om de drie punten te pakken.

Olanrewaju, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en snelheid, kreeg verschillende kansen om te scoren tijdens de wedstrijd. Helaas slaagde hij er niet in om het net te vinden en baalt hij van zijn gemiste kansen.

Na afloop van de wedstrijd gaf Olanrewaju toe dat hij teleurgesteld was over zijn prestatie en dat hij zichzelf verantwoordelijk voelt voor het gelijkspel. Hij beloofde echter om harder te werken en zijn team te helpen bij het behalen van betere resultaten in de toekomst.

Het gelijkspel tegen Tornadoes betekende dat Enyimba een belangrijke kans heeft gemist om de koppositie in de NPFL over te nemen. Het team zal nu moeten blijven strijden en hard werken om hun doelen voor dit seizoen te bereiken.

Ondanks de teleurstelling over het gemiste resultaat, blijft Olanrewaju vastberaden en gemotiveerd om zijn team te helpen bij het behalen van succes in de competitie. Hij is vastbesloten om zijn gemiste kansen goed te maken en zijn doelpuntenproductie te verbeteren in de komende wedstrijden.

Het is duidelijk dat Olanrewaju en Enyimba nog steeds veel potentieel hebben en dat ze in staat zijn om hun concurrenten in de NPFL te verslaan. Met hard werken, toewijding en vastberadenheid kunnen ze hun doelen bereiken en hun fans trots maken.

Broda Shaggi tegen Tobi Bakare: Wie is de echte koning van geldbewegingen? Previous post Broda Shaggi tegen Tobi Bakare: Wie is de echte koning van geldbewegingen?
Osimhen klaar om het beste te geven voor Galatasaray, blikt terug op uitleenbeurt Next post Osimhen klaar om het beste te geven voor Galatasaray, blikt terug op uitleenbeurt