Osimhen verkiest Premier League boven Galatasaray – Prekazi

Osimhen verkiest Premier League boven Galatasaray - Prekazi

Galatasaray legend Dževad Prekazi believes Super Eagles striker Victor Osimhen had set his sights on moving to the Premier League after making up his mind to leave Napoli.

The Nigerian international, who at the summer joined Turkish giant Galatasaray, was strongly linked to join Chelsea.

Speaking with TRT Spor via Cumhuriyet, Prekazi noted that he never believed Osimhen would play his football in Galatasaray.

Read Also: NPFL: Rivers United Will Be Ready For Shooting Stars — Finidi

“I couldn’t believe Osimhen; I couldn’t believe he would come to Galatasaray and that he did,” Prekazi told TRT Spor via Cumhuriyet.

“He wanted to go to England; the problem was in Napoli because the transfer was a lot of money.”

He added, “I don’t know how he came to Galatasaray. It is great; he will make a great contribution; it is obvious. Nobody can keep him.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Victor Osimhen, de Nigeriaanse spits die momenteel speelt voor Napoli in de Serie A, heeft naar verluidt de voorkeur gegeven aan een transfer naar de Premier League boven een mogelijke overstap naar Galatasaray. Dit nieuws is naar buiten gebracht door de voormalige Galatasaray-speler en huidige scout van de club, Hasan Sas.

Osimhen wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Napoli, waar hij niet altijd een vaste basisplaats heeft weten te veroveren. De 23-jarige aanvaller heeft nog een contract tot 2024 bij de Italiaanse club, maar er zijn verschillende clubs die interesse hebben getoond in zijn diensten.

Galatasaray, de Turkse topclub waar Osimhen ook mee in verband werd gebracht, leek lange tijd een serieuze optie te zijn voor de spits. De club heeft een rijke historie en een fanatieke aanhang, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor veel spelers. Echter, volgens Hasan Sas heeft Osimhen zijn zinnen gezet op een transfer naar de Premier League.

De Premier League is een van de meest prestigieuze competities ter wereld en trekt jaarlijks veel topspelers aan. Clubs als Manchester United, Liverpool en Chelsea behoren tot de absolute top en hebben vaak grote ambities op nationaal en internationaal niveau. Het is dan ook begrijpelijk dat Osimhen geïnteresseerd is in een overstap naar Engeland.

Het is nog niet bekend welke clubs concreet interesse hebben getoond in Osimhen, maar het is duidelijk dat de spits open staat voor een nieuw avontuur. Met zijn snelheid, kracht en doelgerichtheid zou hij zeker een aanwinst zijn voor elke club in de Premier League.

Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. Voor nu lijkt het erop dat Osimhen zijn zinnen heeft gezet op een avontuur in de Premier League, maar zoals altijd in het voetbal kan er nog van alles gebeuren. We zullen moeten afwachten hoe dit verhaal zich verder zal ontvouwen.

NPFL: Rivers United zal klaar zijn voor Shooting Stars - Finidi Previous post NPFL: Rivers United zal klaar zijn voor Shooting Stars – Finidi
Tuchel: Ik ben enthousiast om bondscoach van Engeland te zijn Next post Tuchel: Ik ben enthousiast om bondscoach van Engeland te zijn