“Tella Ongelukkig met Gebrek aan Speeltijd bij Bayer Leverkusen”

"Tella Ongelukkig met Gebrek aan Speeltijd bij Bayer Leverkusen"

Nathan Tella is frustrated with his lack of playing time at Bundesliga champions, Bayer Leverkusen.

The Nigeria international has struggled to break into Bayer Leverkusen’s first team since his arrival at the club from Southampton last summer.

Tella has also frequently been played out of position by manager Xabi Alonso.

The former Burnley star made 24 league appearances, mostly as a substitute for Leverkusen last season.

Read Also:2025 AFCONQ: Eagles Maltreatment Done Deliberately By Libya –Sports Minister

The 25-year-old has featured in three league games for Die Werkself this season.

Tella is however determined to play more regularly for last season’s UEFA Europa League finalists.

“It’s frustrating, to be honest. But I spoke to the coach. He assured me that I will get opportunities and that I have to be patient, he told BILD.

“When I get a chance, I have to show myself. I think I’ve done well, and I also think I’m training well.

“Now it is up to the coach to have the confidence to use me. He makes the decisions – and they work well.”.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Tella Ongelukkig met Gebrek aan Speeltijd bij Bayer Leverkusen

De Nigeriaanse aanvaller Tella heeft onlangs zijn ongenoegen geuit over zijn gebrek aan speeltijd bij Bayer Leverkusen. De 23-jarige voetballer, die in 2018 werd aangetrokken door de Duitse club, heeft tot nu toe slechts sporadisch kunnen spelen en is gefrustreerd over zijn situatie.

Tella, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, had gehoopt op een belangrijke rol bij Bayer Leverkusen. Echter, door de sterke concurrentie in de voorhoede en blessureproblemen heeft hij tot nu toe weinig kansen gekregen om zich te bewijzen.

In een recent interview gaf Tella aan dat hij teleurgesteld is over zijn gebrek aan speeltijd en dat hij graag meer kansen zou krijgen om zijn kwaliteiten te laten zien. Hij benadrukte dat hij hard blijft werken op training en hoopt dat zijn situatie snel zal verbeteren.

Trainer Peter Bosz heeft laten weten dat hij het talent van Tella erkent, maar dat hij op dit moment andere spelers verkiest vanwege hun ervaring en vorm. Hij heeft echter beloofd om Tella meer kansen te geven in de komende wedstrijden, in de hoop dat hij zijn potentieel kan waarmaken.

Het is duidelijk dat Tella ongelukkig is met zijn huidige situatie bij Bayer Leverkusen en dat hij vastbesloten is om zijn plek in het team te veroveren. Het is nu aan hem om te blijven werken en te wachten op zijn kans om te schitteren op het veld. Hopelijk zal hij snel zijn stempel kunnen drukken en bewijzen dat hij een waardevolle aanwinst is voor de club.

2025 AFCONQ: Adelaars mishandeling opzettelijk gedaan door Libië - Minister van Sport Previous post 2025 AFCONQ: Adelaars mishandeling opzettelijk gedaan door Libië – Minister van Sport
Gemakkelijk Geld - Begin met je financiële vrijheid: Het voorkeurs IonMining Cloud Mining Platform voor 2024 Next post Gemakkelijk Geld – Begin met je financiële vrijheid: Het voorkeurs IonMining Cloud Mining Platform voor 2024