Nieuw-Zeelandse captain Eglinton: “Wij zijn super klaar voor Flamingo’s” – U-17 WK voor vrouwen

Nieuw-Zeelandse captain Eglinton: "Wij zijn super klaar voor Flamingo's" - U-17 WK voor vrouwen

New Zealand captain Alyssha Eglinton has declared the team’s readiness to face Nigeria’s Flamingos.

The Young Football Ferns will open their campaign at the 2024 FIFA U-17 Women’s World Cup against the West Africans on Wednesday.

The encounter will hold at the Estadio Cibao Santiago de los Caballeros CFC Stadium.

Read Also:AFCON 2025Q: Super Eagles Maintain Top Spot As Rwanda Beat Benin Republic

New Zealand won the Oceania title last month and are in buoyant mood heading into the game against Bankole Olowookere’s girls.

Eglinton stated that they are battle ready for the West Africans.

“I think as a team, we’ve really come together over the past 10 days that we’ve been here, and over the past year. So I think together we’re super ready and quite confident in ourselves and our ability,” Eglinton told FIFA.com.

The encounter will kick-off at 9pm Nigeria time.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Nieuw-Zeelandse captain Eglinton: “Wij zijn super klaar voor Flamingo’s” – U-17 WK voor vrouwen

Het Nieuw-Zeelandse nationale vrouwenvoetbalteam staat op het punt om deel te nemen aan het U-17 Wereldkampioenschap voor vrouwen, en captain Eglinton is vol vertrouwen in haar team. In een recent interview gaf ze aan dat de ploeg “super klaar” is voor de uitdaging die voor hen ligt, met name tegen de Flamingo’s, het nationale team van Mexico.

Het U-17 WK voor vrouwen is een belangrijk toernooi voor jonge talenten om zich te laten zien en ervaring op te doen op internationaal niveau. Voor veel spelers is dit een kans om zich te bewijzen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Eglinton benadrukt het belang van teamwork en vastberadenheid om succesvol te zijn in dit toernooi.

De Flamingo’s staan bekend om hun snelheid en technische vaardigheden, maar Eglinton is ervan overtuigd dat haar team goed voorbereid is om hen te verslaan. Ze benadrukt het belang van focus en discipline tijdens de wedstrijden, en gelooft dat hun harde werk en toewijding hen zullen helpen om succesvol te zijn.

Het Nieuw-Zeelandse team heeft de afgelopen maanden hard getraind en is vastbesloten om een goede prestatie neer te zetten op het U-17 WK voor vrouwen. Eglinton is trots op haar teamgenoten en gelooft dat ze samen tot grootse dingen in staat zijn.

Het belooft een spannend toernooi te worden, en fans over de hele wereld kijken uit naar de prestaties van de Nieuw-Zeelandse ploeg. Met captain Eglinton aan het roer en een team vol talent en vastberadenheid, zijn de verwachtingen hooggespannen. Het wordt interessant om te zien hoe ze het zullen doen tegen de Flamingo’s en andere sterke tegenstanders op het U-17 WK voor vrouwen.

AFCON 2025 Kwalificatie: Super Eagles behouden eerste plaats terwijl Rwanda Benin Republic verslaat. Previous post AFCON 2025 Kwalificatie: Super Eagles behouden eerste plaats terwijl Rwanda Benin Republic verslaat.
James Hervat Training Na Hamstringblessure Next post James Hervat Training Na Hamstringblessure