Tuchel stemt in om de volgende bondscoach van Engeland te worden

Tuchel stemt in om de volgende bondscoach van Engeland te worden

Former Chelsea coach Thomas Tuchel has reached an agreement with Football Association to become next England manager after the departure of Gareth Southgate this summer.

The FA are set to hold a news conference at Wembley on Wednesday with Tuchel likely to be confirmed as Gareth Southgate’s successor.

Read Also: Lookman Keen To Leave Atalanta For Fresh Challenge

The FA initially appointed under-21s boss Lee Carsley on an interim basis for England’s autumn UEFA Nations League fixtures as they stepped up their search for possible candidates, who included Tuchel and Manchester City boss Pep Guardiola.

Tuchel has been out of work since leaving Bayern Munich at the end of last season, but he won the Champions League with Chelsea in 2021.

Tuchel will become the third foreign-born manager and first German to take charge of England.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Thomas Tuchel, de huidige manager van Chelsea FC, heeft naar verluidt ingestemd om de volgende bondscoach van Engeland te worden. De Duitse coach heeft indruk gemaakt in de Premier League sinds hij in januari 2021 aantrad bij Chelsea, en zijn succes heeft de aandacht getrokken van de Engelse voetbalbond.

Tuchel heeft een indrukwekkende staat van dienst als coach, met eerdere successen bij clubs als Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. Zijn tactische kennis en vermogen om spelers te motiveren hebben hem geliefd gemaakt bij fans en spelers over de hele wereld.

Als bondscoach van Engeland zou Tuchel de taak hebben om het nationale team naar succes te leiden in internationale toernooien, zoals het WK en het EK. Met een getalenteerde groep spelers tot zijn beschikking, waaronder sterren als Harry Kane, Raheem Sterling en Jadon Sancho, zou Tuchel kunnen bouwen aan een team dat in staat is om te concurreren met de beste landen ter wereld.

Het nieuws van Tuchel’s mogelijke aanstelling als bondscoach van Engeland heeft gemengde reacties opgeroepen onder fans en experts. Sommigen geloven dat zijn ervaring en succes in clubvoetbal hem de ideale kandidaat maken om het nationale team te leiden, terwijl anderen twijfels hebben over zijn vermogen om te gaan met de druk en verwachtingen die gepaard gaan met het coachen van een nationaal team.

Het is nog niet officieel bevestigd dat Tuchel daadwerkelijk de volgende bondscoach van Engeland zal worden, maar als het nieuws waar blijkt te zijn, zal het interessant zijn om te zien hoe hij het nationale team vormgeeft en welke successen hij kan behalen. Voor nu zullen fans en experts blijven speculeren over wat de toekomst kan brengen voor het Engelse voetbal onder de leiding van Thomas Tuchel.

Lookman wil Atalanta verlaten voor nieuwe uitdaging Previous post Lookman wil Atalanta verlaten voor nieuwe uitdaging
AFCON 2025 Kwalificatie: Super Eagles behouden eerste plaats terwijl Rwanda Benin Republic verslaat. Next post AFCON 2025 Kwalificatie: Super Eagles behouden eerste plaats terwijl Rwanda Benin Republic verslaat.