Troost-Ekong prijst Super Eagles Teamgenoten na beproeving op luchthaven in Libië

Troost-Ekong prijst Super Eagles Teamgenoten na beproeving op luchthaven in Libië

William Troost-Ekong has praised his Super Eagles teammates following their difficult ordeal in Libya.

The Super Eagles were poorly treated on their arrival in Libya on Sunday.

The action of the hosts forced the players to pull out of the 2025 Africa Cup of Nations qualifying matchday four encounter.

The players and officials arrived the country from Libya on Monday evening.

Read Also:‘I Stand With The Players’ — Musa Backs Super Eagles Decision To Boycott Libya Game

Troost-Ekong took to the social media to eulogise his teammates for enduring the horrific ordeal in the North African country.

“Proud of this team, NAIJA SPIRIT can’t be broken.
Throw at us what you want, it’s in our blood to overcome. Ive seen a lot in my 10 years with this group, but nothing like this, an experience that has brought us even closer TOGETHER,” the wrote on X.

“My last words about this and I look forward to continue our journey to the AFCON 2025 next month in November on the right way.

“Our goal of doing the best for Nigerian football won’t ever change.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

William Troost-Ekong, verdediger van het Nigeriaanse nationale voetbalteam, heeft zijn teamgenoten geprezen voor hun moed en vastberadenheid na een beproeving op de luchthaven van Libië. Het incident vond plaats nadat het team was aangekomen voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd.

Troost-Ekong deelde zijn ervaringen op social media, waarbij hij vertelde over de moeilijkheden die het team had ondervonden bij het passeren van de douane en het verkrijgen van de benodigde documenten. Ondanks de uitdagingen bleef het team kalm en geconcentreerd, en slaagde er uiteindelijk in om hun bestemming te bereiken.

De verdediger prees zijn teamgenoten voor hun professionaliteit en veerkracht in moeilijke omstandigheden. Hij benadrukte het belang van teamwork en solidariteit in dergelijke situaties, en bedankte zijn medespelers voor hun steun en samenwerking.

Het incident op de luchthaven van Libië benadrukt de uitdagingen waarmee professionele sportteams worden geconfronteerd tijdens internationale reizen. Het vereist niet alleen fysieke en mentale kracht, maar ook flexibiliteit en aanpassingsvermogen om met onverwachte situaties om te gaan.

Troost-Ekong’s lof voor zijn teamgenoten is een inspirerend voorbeeld van hoe teamwork en solidariteit kunnen leiden tot succes, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Het Nigeriaanse nationale voetbalteam zal ongetwijfeld sterker en hechter uit deze ervaring komen, en klaar zijn om te schitteren op het veld in de komende wedstrijden.

Lookman: Dit is het beste jaar van mijn carrière Previous post Lookman: Dit is het beste jaar van mijn carrière
2025 AFCON-kwalificatie: Kalu vertelt CAF dat Eagles drie punten tegen Libië hebben verdiend Next post 2025 AFCON-kwalificatie: Kalu vertelt CAF dat Eagles drie punten tegen Libië hebben verdiend