Cascarino: Arsenal zal verleid worden om Saliba aan Real Madrid te verkopen

Cascarino: Arsenal zal verleid worden om Saliba aan Real Madrid te verkopen

Former Chelsea star Tony Cascarino has disclosed that Arsenal may be tempted to sell William Saliba to Real Madrid if the right offer is tabled down.

The France international has been linked with a move to the Spanish giant.

Speaking with talkSPORT, Cascarino stated that every player will be willing to play for a big club like Real Madrid.

“There are vultures in football hanging over football clubs all the time and trying to take their best players.

Read Also: CAF Condemns Super Eagles’ Ordeal In Libya, Refers Incident To Disciplinary Committee

“There’s no bigger vulture than Real Madrid – if they’re after you then there’s a good chance of it happening.

“It’s not only convincing the player, but the agents get involved and the lure of Real Madrid.

“Look, winning and being successful is a great way of keeping players, it really is.

“Arsenal have to achieve that because Saliba is playing to the level of being a Real Madrid player but he’s got to be convinced that Arsenal are going to be a successful and winning team.

“They need to be challenging to win the Champions League because that’s what Real Madrid do so often.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Volgens voormalig voetballer Tony Cascarino zal Arsenal mogelijk verleid worden om hun jonge talent William Saliba aan Real Madrid te verkopen. Saliba, een 20-jarige centrale verdediger die momenteel wordt uitgeleend aan OGC Nice, wordt gezien als een van de meest veelbelovende verdedigers in Europa.

Cascarino gelooft dat Arsenal moeite zal hebben om Saliba te behouden als Real Madrid interesse toont in de Franse international. De Spaanse grootmacht staat bekend om het aantrekken van jonge talenten en het ontwikkelen van hen tot wereldklasse spelers.

Saliba werd in 2019 door Arsenal gekocht van Saint-Etienne voor een bedrag van naar verluidt £27 miljoen. Echter, sinds zijn komst naar Londen heeft hij nog geen officiële wedstrijd gespeeld voor de club en werd hij uitgeleend aan Nice om meer speeltijd te krijgen.

Cascarino benadrukt dat Arsenal er goed aan zou doen om Saliba te behouden, aangezien hij het potentieel heeft om uit te groeien tot een van de beste verdedigers ter wereld. Echter, hij erkent ook dat de verleiding om hem te verkopen aan een club als Real Madrid groot kan zijn vanwege de financiële voordelen die dit met zich mee zou brengen.

Het is nog onduidelijk wat de toekomst zal brengen voor Saliba en of Arsenal bereid zal zijn om hem te verkopen aan Real Madrid. Maar één ding is zeker: de jonge verdediger heeft het talent en de potentie om een grote impact te maken in het Europese voetbal en het zal interessant zijn om te zien waar zijn carrière hem zal brengen.

Roma wil Aina graag contracteren Previous post Roma wil Aina graag contracteren
Super Eagles komen aan in Nigeria na 'vreselijke beproeving' in Libië Next post Super Eagles komen aan in Nigeria na ‘vreselijke beproeving’ in Libië