Super Eagles komen aan in Nigeria na ‘vreselijke beproeving’ in Libië

Super Eagles komen aan in Nigeria na 'vreselijke beproeving' in Libië

The Super Eagles of Nigeria have landed in Kano from Libya , reports Completesports.com.

According reports, the chartered flight will refuel in the ancient city, before it makes it way to Abuja and then Lagos.

The players and their officials were poorly treated on their arrival in Libya on Sunday.

Read Also:CAF Condemns Super Eagles’ Ordeal In Libya, Refers Incident To Disciplinary Committee

The Super Eagles resolved not to play the 2025 Africa Cup of Nations qualifying matchday four encounter because of the ill treatment they were subjected to by the Libyan authorities.

The encounter was scheduled to hold in Benina on Tuesday.

The Confederation of African Football (CAF) has already condemned the action of the Libyan authorities.

It has also referred the matter to it disciplinary committee.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, is onlangs teruggekeerd naar hun thuisland na een moeilijke reis in Libië. De spelers en stafleden van het team hebben aangegeven dat ze een ‘vreselijke beproeving’ hebben doorstaan tijdens hun verblijf in het Noord-Afrikaanse land.

De Super Eagles reisden naar Libië voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup of Nations. Hoewel ze erin slaagden om met een overwinning terug te keren naar Nigeria, was de reis zelf allesbehalve gemakkelijk. De spelers en stafleden werden geconfronteerd met tal van uitdagingen, waaronder slechte accommodaties, gebrek aan faciliteiten en veiligheidsproblemen.

Volgens rapporten hebben de Super Eagles geklaagd over de slechte staat van de accommodaties waar ze verbleven, met gebrekkige sanitaire voorzieningen en onhygiënische omstandigheden. Daarnaast waren er ook veiligheidszorgen, met berichten van geweld en onrust in de regio waar de ploeg verbleef.

Ondanks deze moeilijkheden slaagden de Super Eagles erin om zich te concentreren op hun doel en een belangrijke overwinning te behalen. Na de wedstrijd keerden ze snel terug naar Nigeria, waar ze werden begroet door fans en media die hun prestaties toejuichten.

De ervaring in Libië heeft de Super Eagles echter doen realiseren hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op elke reis en om te zorgen voor de veiligheid en het welzijn van het team. Ze hebben aangegeven dat ze in de toekomst beter willen plannen en ervoor willen zorgen dat ze in optimale omstandigheden kunnen presteren.

De terugkeer van de Super Eagles naar Nigeria markeert het einde van een moeilijke reis, maar ook het begin van nieuwe uitdagingen en kansen voor het team. Met hun vastberadenheid en veerkracht zullen de Super Eagles blijven strijden voor succes op het voetbalveld en trots blijven vertegenwoordigen in heel Afrika.

Cascarino: Arsenal zal verleid worden om Saliba aan Real Madrid te verkopen Previous post Cascarino: Arsenal zal verleid worden om Saliba aan Real Madrid te verkopen
Lookman: Dit is het beste jaar van mijn carrière Next post Lookman: Dit is het beste jaar van mijn carrière