Roma wil Aina graag contracteren

Roma wil Aina graag contracteren

Roma have renewed interest in signing Super Eagles defender Ola Aina from Nottingham Forest in the January transfer window.

The Nigerian international, who is currently having the best of performances for Forest this ongoing season, has become the toast of many clubs in Europe.

Read Also: CAF Condemns Super Eagles’ Ordeal In Libya, Refers Incident To Disciplinary Committee

Recall that Aina is out of contract, and according to Gazzetto dello Sport, Roma are already queuing up to snatch him from Nottingham Forest.

The report also says Aina came to the attention of Roma whilst he was playing for Torino, where he impressed for four seasons before joining Forest in 2023. 

The 28-year-old is out of contract in the summer, and Roma could start opening negotiations on a summer free transfer in January over a potential June departure. 

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Roma, een voetbalclub gevestigd in Rome, heeft interesse getoond in het contracteren van de talentvolle rechtsback Ola Aina. De Nigeriaanse international speelt momenteel voor Fulham in de Engelse Premier League en heeft indruk gemaakt met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om aanvallend bij te dragen.

Roma, onder leiding van manager Jose Mourinho, is op zoek naar versterkingen voor hun verdediging en ziet in Aina een goede aanwinst. De club is bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen om de 24-jarige verdediger naar Italië te halen.

Aina begon zijn carrière bij Chelsea, waar hij werd opgeleid in de jeugdacademie. Na enkele succesvolle uitleenbeurten aan clubs als Hull City en Torino, maakte hij in 2020 de overstap naar Fulham. Sindsdien heeft hij een vaste basisplaats veroverd en heeft hij laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een grotere club.

De interesse van Roma in Aina komt op een goed moment voor de speler, die graag zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen. Een transfer naar een club als Roma zou hem de kans geven om te spelen op het hoogste niveau van het Europese voetbal en zich verder te ontwikkelen als speler.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt tussen Roma en Fulham, lijkt het erop dat de Italiaanse club serieus is in hun interesse in Aina. Het is afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, maar het lijkt erop dat Aina binnenkort mogelijk in het shirt van Roma te bewonderen zal zijn.

Ederson: Guardiola overtuigde me om Saoedi-Arabische Liga aanbiedingen af te wijzen Previous post Ederson: Guardiola overtuigde me om Saoedi-Arabische Liga aanbiedingen af te wijzen
Cascarino: Arsenal zal verleid worden om Saliba aan Real Madrid te verkopen Next post Cascarino: Arsenal zal verleid worden om Saliba aan Real Madrid te verkopen