NPFL: Lobi Stars zullen beter worden met meer wedstrijden – Amokachi

NPFL: Lobi Stars zullen beter worden met meer wedstrijden - Amokachi

Lobi Stars technical adviser, Daniel Amokachi insists his side will improve with more games in the Nigeria Premier Football League (NPFL) this season.

Amokachi’s first game in charge of the Makurdi club against Niger Tornadoes ended in a 1-1 draw.

It was the first time Lobi Stars will be picking a point on the road this season.

Ossy Martins gave Lobi Stars the lead on 61 minutes.

Read Also:‘This Is Our Turning Point’  –Akwa United Assistant Coach, Umar, After 2-0 Win Over Pillars

Niger Tornadoes, who are yet to win a game at the Bako Kontagaro Stadium, Minna this season equalised through Emmanuel Olawale on the dot of 90 minutes.

Amokachi expressed satisfaction with his players performance in the game.

“I’m very impressed with what I saw; it’s a process, and we’ll get it right soon.” Amokachi told the club’s media.

Lobi Stars will host El-kanemi Warriors in a matchday seven game at the Lafia City Stadium in midweek.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Nigeriaans international en voetbalcoach Daniel Amokachi heeft verklaard dat de Nigeria Professional Football League (NPFL) club Lobi Stars beter zal worden met meer wedstrijden. Amokachi, die momenteel werkzaam is als assistent-bondscoach van Nigeria, gelooft dat regelmatige competitiewedstrijden cruciaal zijn voor de ontwikkeling van spelers en teams.

Lobi Stars is een van de meest succesvolle clubs in de NPFL, met meerdere kampioenschappen en deelnames aan internationale competities. Ondanks hun succes hebben ze echter te maken gehad met inconsistentie en wisselvallige prestaties in de afgelopen seizoenen.

Amokachi is van mening dat het gebrek aan regelmatige competitiewedstrijden een van de redenen is voor de inconsistentie van Lobi Stars. Hij benadrukt het belang van wedstrijdritme en het opbouwen van momentum gedurende het seizoen.

“Als je regelmatig speelt, krijg je meer vertrouwen en scherpte. Het is moeilijk om je beste niveau te bereiken als je maar af en toe speelt”, aldus Amokachi.

De voormalige spits moedigt Lobi Stars aan om te profiteren van elke gelegenheid om te spelen en zich te meten met andere sterke teams in de NPFL. Hij gelooft dat dit hen zal helpen om consistenter te presteren en hun potentieel volledig te benutten.

Amokachi benadrukt ook het belang van training en discipline voor het succes van een team. Hij moedigt Lobi Stars aan om hard te blijven werken en zich te blijven verbeteren, zowel op als buiten het veld.

Met de steun en begeleiding van ervaren coaches zoals Amokachi, hebben Lobi Stars alle ingrediënten om een ​​succesvolle en competitieve club te worden in de NPFL. Door meer wedstrijden te spelen en zich te blijven ontwikkelen, kunnen ze hun positie versterken als een van de topclubs in Nigeria en Afrika.

'Dit Is Ons Keerpunt' - Assistent-coach van Akwa United, Umar, Na de 2-0 Overwinning op Pillars Previous post ‘Dit Is Ons Keerpunt’ – Assistent-coach van Akwa United, Umar, Na de 2-0 Overwinning op Pillars
Beheers je bankroll: Het geheim van langdurig succes bij sportweddenschappen op Ramenbet Next post Beheers je bankroll: Het geheim van langdurig succes bij sportweddenschappen op Ramenbet