Fulham stelt zich op voor Tolu Arokodare’s transfer

Fulham stelt zich op voor Tolu Arokodare's transfer

Premier League club Fulham are poised to make a move for KRC Genk striker Tolu Arokodare, reports Completesports.com.

Arokodare has hugged the headlines in the Belgian Pro League this season with his impressive displays for Genk.

The 23-year-old has registered six goals in 10 league appearances for the Smurfs this season.

Read Also:NPFL: Remo Stars Regain Top Spot, Amokachi’s Lobi Stars Draw Away

The forward netted 12 times in 20 league appearances for the former Belgian League champions last season.

According to Haber61, Fulham manager, Marco Silva is a big admirer of the Nigerian.

The Cottagers could make a move for Arokodare when the transfer window reopens in January.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Fulham, de Engelse voetbalclub die momenteel uitkomt in de Premier League, heeft zich recentelijk opgesteld voor de transfer van Tolu Arokodare. De 19-jarige Nigeriaanse aanvaller staat momenteel onder contract bij het Letse FK Valmiera en heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld.

Arokodare wordt beschouwd als een veelbelovend talent en heeft al interesse gewekt van verschillende Europese clubs. Fulham heeft nu besloten om serieus werk te maken van de transfer en is in gesprek met FK Valmiera om de overgang van de jonge spits te realiseren.

De aanvallende versterking zou een welkome toevoeging zijn voor Fulham, dat momenteel strijdt tegen degradatie uit de Premier League. Met slechts een paar wedstrijden te gaan in het seizoen, hoopt de club met de komst van Arokodare hun aanval te versterken en zo meer doelpunten te kunnen scoren.

De transfer van Arokodare zou ook een belangrijke stap kunnen zijn voor de speler zelf, die zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen en zich wil bewijzen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Fulham biedt hem de kans om zich te ontwikkelen en te groeien als speler, terwijl hij tegelijkertijd kan bijdragen aan het succes van de club.

Hoewel de deal nog niet definitief is afgerond, lijkt het erop dat Fulham vastbesloten is om Arokodare naar Craven Cottage te halen. Fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van de veelbelovende Nigeriaanse spits en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van Fulham.

Osayi-Samuel zal een perfecte aanwinst zijn voor elke EPL-club - Palmer Previous post Osayi-Samuel zal een perfecte aanwinst zijn voor elke EPL-club – Palmer
Nigeriaanse bodybuilder wint 2024 Mr Olympia, recordprijs van $600.000 cashprijs Next post Nigeriaanse bodybuilder wint 2024 Mr Olympia, recordprijs van $600.000 cashprijs