Estevao: Ik kan niet wachten om samen met Palmer te spelen bij Chelsea

Estevao: Ik kan niet wachten om samen met Palmer te spelen bij Chelsea

Palmeiras star Estevao has expressed his readiness to play alongside Cole Palmer at Chelsea.

Recall that the Brazilian international, currently with Palmeiras, will move to Chelsea next summer when he turns 18.

Speaking with Guardian, Estevao stated that he hope to do great things with the England international.

Read Also: Nigerian Bodybuilder Wins 2024 Mr Olympia, Record $600.000 Cash Prize

“When I signed for Chelsea, the next day I scored a goal, and I celebrated like Palmer…

“I tagged him on Instagram; he called me a star; I said he was a star too.

“He said we were going to do a lot of great things together for Chelsea.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Estevao: Ik kan niet wachten om samen met Palmer te spelen bij Chelsea

De Braziliaanse voetballer Estevao heeft onlangs zijn enthousiasme geuit over de mogelijkheid om samen te spelen met zijn teamgenoot Palmer bij Chelsea. De twee jonge talenten hebben indruk gemaakt op de trainers en fans van de club en worden gezien als de toekomst van het team.

Estevao, die bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft al laten zien wat hij in huis heeft tijdens zijn optredens voor Chelsea. Hij heeft een aantal belangrijke doelpunten gescoord en heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team.

Palmer, aan de andere kant, is een veelzijdige middenvelder die bekend staat om zijn visie op het spel, passing en dribbelvaardigheden. Hij heeft ook laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Chelsea en heeft al indruk gemaakt op zijn teamgenoten en coaches.

Estevao en Palmer hebben een goede band opgebouwd buiten het veld en hebben laten zien dat ze goed kunnen samenwerken tijdens trainingen en wedstrijden. Ze hebben elkaar geholpen om zich verder te ontwikkelen en hebben laten zien dat ze een sterke chemie hebben op het veld.

Estevao heeft aangegeven dat hij niet kan wachten om samen met Palmer te spelen bij Chelsea en gelooft dat ze samen veel successen kunnen behalen voor de club. Hij is ervan overtuigd dat hun samenwerking een belangrijke factor zal zijn in het streven naar titels en trofeeën.

Chelsea-fans zijn ook enthousiast over de mogelijkheid om Estevao en Palmer samen te zien spelen en geloven dat ze een dynamisch duo kunnen vormen dat de tegenstanders zal doen sidderen. Met hun talent, drive en teamwork hebben ze het potentieel om uit te groeien tot sterren van de club en het Engelse voetbal.

Al met al kijken Estevao en Palmer uit naar de toekomst bij Chelsea en zijn vastbesloten om samen te werken om de club naar nieuwe hoogten te brengen. Met hun talent, passie en toewijding zullen ze ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het succes van het team en de fans trots maken.

Nigeriaanse bodybuilder wint 2024 Mr Olympia, recordprijs van $600.000 cashprijs Previous post Nigeriaanse bodybuilder wint 2024 Mr Olympia, recordprijs van $600.000 cashprijs
Libische autoriteiten houden Super Eagles spelers en officials gegijzeld op luchthaven tijdens AFCON 2025Q Next post Libische autoriteiten houden Super Eagles spelers en officials gegijzeld op luchthaven tijdens AFCON 2025Q