Het aanpassen aan het leven bij Inter Miami is makkelijk geweest – De vrouw van Messi

Het aanpassen aan het leven bij Inter Miami is makkelijk geweest - De vrouw van Messi

Lionel Messi’s wife, Antonela Roccuzzo, says her family has adapted to life so easy at Inter Miami.

Recall that the Argentine left European football to continue his career in Major League Soccer, MLS, in the summer of 2023.

In an interview with Haute Living, Antonela stated that life at Miami has been worthwhile for her family.

Read Also: AFCON 2025Q: Super Eagles Fly Out To Benina For Libya Battle

“What I love the most about Miami is the climate, the people, and the landscape. All this makes you feel like you’re living in perpetual summer.

“The biggest surprise for us was the warm welcome we received when we arrived. We knew it would be special, but it exceeded all our expectations.

“It has actually been very easy [adapting to life in Miami], and we’re all happy about it. Our main concern was that the kids might not like it or adjust well, but from day one, they adapted very well.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Het aanpassen aan het leven bij Inter Miami is makkelijk geweest voor de vrouw van Lionel Messi, Antonela Roccuzzo. Sinds de Argentijnse superster de overstap maakte naar de Major League Soccer-club, heeft het hele gezin zich snel thuis gevoeld in Miami.

Antonela Roccuzzo heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Lionel Messi. Als zijn jeugdliefde en moeder van hun drie kinderen, is ze altijd aan zijn zijde geweest tijdens zijn carrière als professionele voetballer. Toen Messi besloot om Barcelona te verlaten en naar Inter Miami te verhuizen, was het voor Antonela en de kinderen een grote verandering.

Maar volgens bronnen dicht bij het paar is het aanpassingsproces verrassend soepel verlopen. Antonela en de kinderen hebben snel vrienden gemaakt in Miami en genieten van de zonnige stranden en het bruisende stadsleven. Ze zijn ook betrokken bij de lokale gemeenschap en hebben al verschillende liefdadigheidsevenementen bijgewoond.

Daarnaast heeft Antonela ook haar eigen passies en interesses gevolgd in Miami. Ze is betrokken bij verschillende mode- en schoonheidsprojecten en heeft zelfs overwogen om een eigen kledinglijn te starten. Haar stijl en elegantie zijn alom bekend en ze wordt vaak beschouwd als een mode-icoon.

Al met al lijkt het erop dat het leven bij Inter Miami voor Antonela Roccuzzo en haar gezin een positieve ervaring is geweest. Ze hebben zich snel aangepast aan hun nieuwe omgeving en genieten van alles wat Miami te bieden heeft. En met Lionel Messi die nog steeds op topniveau speelt, lijkt de toekomst alleen maar rooskleuriger te worden voor dit power couple.

Organisatoren van de Okpekpe Race prijzen Ebenyo voor succesvolle marathon debuut Previous post Organisatoren van de Okpekpe Race prijzen Ebenyo voor succesvolle marathon debuut
NPFL: Remo Stars heroveren de eerste plaats, Lobi Stars van Amokachi spelen gelijk uitwedstrijd Next post NPFL: Remo Stars heroveren de eerste plaats, Lobi Stars van Amokachi spelen gelijk uitwedstrijd