NPFL: Remo Stars heroveren de eerste plaats, Lobi Stars van Amokachi spelen gelijk uitwedstrijd

NPFL: Remo Stars heroveren de eerste plaats, Lobi Stars van Amokachi spelen gelijk uitwedstrijd

Remo Stars returned to the summit of the Nigeria Premier Football League (NPFL) following a 3-0 victory over Nasarawa in Ikenne on Sunday.

Sikiru Alimi, Stanley Joseph and Ismail Sodiq got the goals for Daniel Ogunmodede’s side.

Remo Stars occupy top spot with 15 points from six games.

Former champions Rivers United dropped to second position after they held their hosts Katsina United to a 0-0 draw at the Muhammadu Dikko Stadium.

Rivers United are the only club yet to taste defeat in the NPFL this season.

Read Also:Okpekpe Race Organisers Hail Ebenyo On Successful Marathon Debut>

Former Super Eagles forward Daniel Amokachi was denied victory in his first game in charge of Lobi Stars as they were held to a 1-1 draw by Niger Tornadoes in Minna.

Ossy Martins gave Lobi Stars the lead one minute after the hour mark, while Emmanuel Ayodele levelled scores for the hosts on the stroke of 90 minutes.

In Uyo, Akwa United ended their barren run, edging past Kano Pillars 2-0.

Ebedebiri Emmanuel and Friday Apollos were on target for the Promise Keepers in the game.

El-kanemi Warriors and Heartland battled to a 0-0 draw in another matchday six encounter in Maiduguri.

FULL RESULTS

Remo Stars 3-0 Nasarawa Utd
Tornadoes 1-1 Lobi Stars
Katsina Utd 0-0 Rivers United
Akwa United 2-0 Kano Pillars
EI-Kanemi 0-0 Heartand

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Nigeria Professional Football League (NPFL) hebben de Remo Stars de eerste plaats heroverd na een overwinning op hun concurrenten. De Lobi Stars, onder leiding van coach Daniel Amokachi, speelden gelijk in een uitwedstrijd.

De Remo Stars hebben een indrukwekkende prestatie geleverd door de eerste plaats in de NPFL te heroveren. Met een sterke verdediging en een doeltreffende aanval wisten ze hun concurrenten te verslaan en zo weer bovenaan de ranglijst te komen. De spelers en fans van de Remo Stars zijn dan ook erg trots op deze prestatie en hopen deze vorm vast te kunnen houden voor de rest van het seizoen.

Aan de andere kant speelden de Lobi Stars, onder leiding van voormalig Nigeriaans international Daniel Amokachi, gelijk in een uitwedstrijd. Ondanks hun sterke optreden wisten ze niet te winnen en moesten genoegen nemen met een punt. Coach Amokachi zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn over dit resultaat en zal zijn team motiveren om beter te presteren in de volgende wedstrijden.

De NPFL is een competitie die bekend staat om zijn spannende wedstrijden en verrassende resultaten. Met teams als de Remo Stars en de Lobi Stars die strijden om de titel, belooft het seizoen nog veel meer spektakel en opwinding. Voetbalfans in Nigeria en daarbuiten kijken reikhalzend uit naar de rest van het seizoen en zijn benieuwd welk team uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen.

Al met al was het een enerverende speelronde in de NPFL, waarbij de Remo Stars de eerste plaats heroverden en de Lobi Stars gelijkspeelden in een uitwedstrijd. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op nog meer actie en spanning in de komende wedstrijden van deze competitie.

Het aanpassen aan het leven bij Inter Miami is makkelijk geweest - De vrouw van Messi Previous post Het aanpassen aan het leven bij Inter Miami is makkelijk geweest – De vrouw van Messi
Osayi-Samuel zal een perfecte aanwinst zijn voor elke EPL-club - Palmer Next post Osayi-Samuel zal een perfecte aanwinst zijn voor elke EPL-club – Palmer