Capello waarschuwt Mbappe: In Madrid zijn er niet één, maar vele sterren

Capello waarschuwt Mbappe: In Madrid zijn er niet één, maar vele sterren

Former Real Madrid coach Fabio Capello has warned Kylian Mbappe that at the Spanish giants there is not one star player but rather the team is made up of stars.

Madrid ended their long running push to sign the Mbappe back in June as he completed a free transfer to the Spanish capital.

Despite struggling to score in his opening games, Mbappe’s form has since picked up, with six goals in his last eight appearances.

However, the October international break has brought with it more unwanted attention, after Mbappe opted against a call up for Les Bleus.

The 25-year-old is reportedly undergoing extra fitness work in Madrid, following an injury, and a disrupted preseason campaign.

Capello has since spoken out on Mbappe with the Italian hinting at his view of distractions and attitude being a concern for the striker.

“When a big star goes to Real Madrid, he has to understand he has to work like any other player. At Real Madrid, there’s not one star, but many,” as per quotes from Mundo Deportivo (via Football Espana).

Mbappe is expected to be back to close to full fitness when Real Madrid return to La Ligaaction at Celta Vigo on October 19.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De geruchten over Kylian Mbappe’s mogelijke overstap naar Real Madrid blijven aanhouden, maar voormalig Real Madrid-coach Fabio Capello heeft een waarschuwing voor de jonge Franse speler: in Madrid zijn er niet slechts één, maar vele sterren.

Mbappe wordt al lange tijd in verband gebracht met een transfer naar de Spaanse grootmacht, en de speculaties zijn alleen maar toegenomen sinds zijn contract bij Paris Saint-Germain afloopt in 2022. De 22-jarige aanvaller wordt gezien als een van de grootste talenten in het voetbal en heeft al indruk gemaakt met zijn prestaties op zowel club- als internationaal niveau.

Echter, Capello, die tussen 2006 en 2007 Real Madrid coachte, waarschuwt Mbappe dat hij niet de enige ster zal zijn als hij naar Madrid verhuist. De club heeft een rijke geschiedenis van het aantrekken van topvoetballers en heeft momenteel al spelers als Karim Benzema, Eden Hazard en Vinicius Junior in de gelederen.

Capello benadrukt dat het belangrijk is voor Mbappe om te beseffen dat hij niet automatisch de ster van het team zal zijn als hij naar Real Madrid gaat. Hij zal moeten concurreren met andere getalenteerde spelers en zichzelf moeten bewijzen op het hoogste niveau.

De voormalige coach voegt eraan toe dat het belangrijk is voor Mbappe om goed na te denken over zijn beslissing en ervoor te zorgen dat hij naar een club gaat waar hij zich verder kan ontwikkelen en zijn potentieel kan benutten. Real Madrid is een geweldige club, maar het is niet de enige optie voor Mbappe.

Het is duidelijk dat Mbappe een van de meest begeerde spelers ter wereld is en dat er veel clubs geïnteresseerd zijn in zijn diensten. Het is aan hem om de juiste beslissing te nemen en ervoor te zorgen dat hij op de juiste plek terechtkomt om zijn carrière voort te zetten en zijn doelen te bereiken. In Madrid zijn er vele sterren, maar Mbappe heeft het talent en de drive om zelf ook een ster te worden.

Geblesseerde Saka verlaat Engels kamp om terug te keren naar Arsenal voor verdere beoordeling Previous post Geblesseerde Saka verlaat Engels kamp om terug te keren naar Arsenal voor verdere beoordeling
Reden voor hereniging met Kano Pillars: Shehu Abdullahi noemt het 'Een thuis voor ons' Next post Reden voor hereniging met Kano Pillars: Shehu Abdullahi noemt het ‘Een thuis voor ons’