Santos bewijst zijn waarde bij Strasbourg

Santos bewijst zijn waarde bij Strasbourg

Chelsea midfielder Andrey Santos has disclosed that he’s proven his worth on-loan with Strasbourg.

In a chat with the Ubuntu Esporte Clube podcast, the Brazilian youngster stated that he’s delighted to have found his best performance at Strasbourg

“It was all very new to me as the season in Brazil had barely finished and I arrived in England to do pre-season (with Chelsea).

Read Also: AFCON 2025Q: Dele-Bashiru Elated To Score Winning Goal For Super Eagles Vs Libya

“I was in very good physical shape. I did pre-season and did well, but unfortunately I wasn’t going to get as many minutes.

“I decided to leave to play for Nottingham Forest and unfortunately it didn’t go as I expected. I was always doing well, training, working to my potential, but unfortunately I didn’t get the opportunity.

“I’m very happy to have returned to Chelsea and, now at Strasbourg, to have found my best performance, to have found my place in Europe, and to have shown my football to the whole of Europe.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Santos, de Braziliaanse voetballer die momenteel speelt voor de Franse club Strasbourg, heeft de afgelopen maanden zijn waarde bewezen voor het team. Met zijn indrukwekkende prestaties en doelpunten heeft hij laten zien dat hij een belangrijke speler is voor het team en een waardevolle aanwinst voor de club.

Santos, die in januari 2021 werd overgenomen van Corinthians, heeft zich snel aangepast aan het Franse voetbal en heeft laten zien dat hij een echte goalgetter is. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij al meerdere keren het verschil gemaakt in belangrijke wedstrijden voor Strasbourg.

Zijn recente prestaties hebben ook de aandacht getrokken van scouts en fans over de hele wereld. Santos wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het Franse voetbal en zijn potentieel lijkt onbegrensd.

Naast zijn prestaties op het veld, staat Santos ook bekend om zijn professionele houding en toewijding aan het team. Hij is een echte teamspeler die altijd bereid is om zijn medespelers te helpen en het beste uit zichzelf te halen.

Met Santos in de gelederen lijkt de toekomst van Strasbourg er rooskleurig uit te zien. De Braziliaanse speler heeft bewezen dat hij een belangrijke rol kan spelen in het succes van het team en heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor de club.

Al met al kunnen we concluderen dat Santos zijn waarde heeft bewezen bij Strasbourg en dat hij een speler is om in de gaten te houden in de komende seizoenen. Met zijn talent, toewijding en professionaliteit lijkt hij klaar te zijn voor een glansrijke carrière in het Franse voetbal.

AFCON 2025 Kwalificatie: Dele-Bashiru Verheugd Met Scoren Winstgoal Voor Super Eagles Tegen Libië Previous post AFCON 2025 Kwalificatie: Dele-Bashiru Verheugd Met Scoren Winstgoal Voor Super Eagles Tegen Libië
Vader van zoon schuldig bevonden aan misbruik van kinderen op voetbalacademie Next post Vader van zoon schuldig bevonden aan misbruik van kinderen op voetbalacademie