Fulham-trainer Silva steunt Bassey om zich te verbeteren met meer wedstrijden.

Fulham-trainer Silva steunt Bassey om zich te verbeteren met meer wedstrijden.

Fulham-trainer Silva steunt Bassey om zich te verbeteren met meer wedstrijden

Fulham FC heeft onlangs de aanstelling van Marco Silva als hoofdtrainer aangekondigd en de Portugese coach heeft zijn steun uitgesproken voor jong talent Cody Bassey. Silva gelooft dat Bassey zich verder kan ontwikkelen door meer speeltijd te krijgen.

Bassey, een 21-jarige verdediger, maakte de overstap naar Fulham in 2018 vanuit de jeugdopleiding van Reading. Hij heeft sindsdien gestaag vooruitgang geboekt en heeft indruk gemaakt op Silva tijdens de trainingssessies.

Silva heeft benadrukt dat hij gelooft in het potentieel van Bassey en is vastbesloten om hem te helpen groeien als speler. De trainer is van mening dat het spelen van meer wedstrijden cruciaal is voor de ontwikkeling van jonge spelers, omdat ze op die manier kunnen wennen aan het tempo en de intensiteit van het professionele voetbal.

Het is geen geheim dat Bassey nog relatief onervaren is op het hoogste niveau, maar Silva ziet dit juist als een kans. Hij is ervan overtuigd dat Bassey kan leren en groeien door regelmatig te spelen en ervaring op te doen in competitiewedstrijden.

Silva heeft ook aangegeven dat hij Bassey zal ondersteunen door middel van individuele trainingssessies en feedback. Hij zal nauwlettend toezien op de prestaties van Bassey en hem begeleiden om zijn zwakke punten te verbeteren en zijn sterke punten verder te ontwikkelen.

De steun van de trainer is van cruciaal belang voor jonge spelers zoals Bassey, omdat het hen het vertrouwen geeft om zichzelf te laten zien en te groeien. Silva heeft aangegeven dat hij gelooft in het belang van een goede balans tussen ervaren spelers en jong talent, en hij is vastbesloten om Bassey de kans te geven om zich te bewijzen.

Het is duidelijk dat Bassey een veelbelovend talent is en met de steun van Silva en de rest van het team kan hij zich verder ontwikkelen en zijn potentieel realiseren. Fulham-fans kunnen uitkijken naar de groei van Bassey en zijn bijdrage aan het succes van het team in de toekomst.

Toronto Blue Jays' Catcher Jansen Unexpectedly Absent from Game against Red Sox Previous post Toronto Blue Jays’ Catcher Jansen Unexpectedly Absent from Game against Red Sox
Bassey in extase na het scoren van zijn eerste doelpunt voor Fulham Next post Bassey in extase na het scoren van zijn eerste doelpunt voor Fulham