Ik kan niet beslissen of Carsley de baan van Engeland verdient – Pickford

Ik kan niet beslissen of Carsley de baan van Engeland verdient - Pickford

England goalkeeper Jordan Pickford has disclosed that he’s not in position to decide whether Lee Carsley should be handed the Three Lions managerial job.

Recall that Carsley is acting as England caretaker manager and his chances of the fulltime post suffered a blow with their Nations League defeat to Greece.

However, the Everton goalkeeper told Dailymail that he’s more focused on helping the team bounce back to winning ways than Carsley’s fate on the job.

Read Also: Done Seal: Super Falcons Defender Imuran Completes Move To London City Lionesses

“I’m not the hierarchy,” Everton goalkeeper Pickford said, when asked about Carsley’s chances: “It’s never nice for a player or staff to get beat at Wembley.

“We want to win every game we play when we put this shirt on and we didn’t. So we’ve got to keep going, dust ourselves down. What can we do better, what can we learn from and move on and get the result on Sunday?

“You’ve always got to learn. You’re never going to be perfect, even when you’re winning games. You can learn a lot from this.

“It’s about recovering well and getting ready for Sunday

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Jordan Pickford is een van de meest besproken doelmannen in het Engelse voetbal op dit moment. Als eerste doelman van Everton en het Engelse nationale team, heeft hij zowel lof als kritiek ontvangen voor zijn prestaties op het veld. Echter, recente geruchten suggereren dat er twijfels zijn over zijn plaats in het nationale team, met name in vergelijking met de opkomende doelman Aaron Ramsdale van Sheffield United.

Een van de belangrijkste redenen voor deze twijfels is de inconsistentie van Pickford in zijn prestaties. Hoewel hij bekend staat om zijn spectaculaire reddingen en reflexen, heeft hij ook momenten van zwakte laten zien, zoals fouten die hebben geleid tot tegendoelpunten. Dit heeft sommige critici doen twijfelen aan zijn vermogen om het doel van Engeland te verdedigen op internationaal niveau.

Aan de andere kant heeft Pickford ook laten zien dat hij in staat is om op cruciale momenten te presteren. Zijn optreden tijdens het WK 2018 in Rusland was bijvoorbeeld indrukwekkend en hij speelde een belangrijke rol bij het bereiken van de halve finales. Bovendien heeft hij ervaring en leiderschap getoond als eerste doelman van Everton, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor het nationale team.

Wat betreft Aaron Ramsdale, de jonge doelman van Sheffield United, wordt hij gezien als een veelbelovend talent met een heldere toekomst in het Engelse voetbal. Zijn sterke optredens in de Premier League hebben de aandacht getrokken van bondscoach Gareth Southgate, die hem als een potentiële concurrent voor Pickford ziet.

Het is duidelijk dat er verdeeldheid bestaat over wie de eerste keuze moet zijn voor het Engelse nationale team tussen Pickford en Ramsdale. Sommigen geloven dat Pickford zijn plaats verdient vanwege zijn ervaring en eerdere prestaties, terwijl anderen denken dat Ramsdale de kans verdient om zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau.

Uiteindelijk zal het aan Gareth Southgate zijn om de beslissing te nemen over wie de voorkeur krijgt als eerste doelman van Engeland. Het is een lastige keuze, gezien de kwaliteiten van beide spelers, maar het is belangrijk dat de beste speler wordt gekozen om het doel van het nationale team te verdedigen op toernooien zoals het EK en de Wereldbeker. Of Pickford de baan verdient of dat Ramsdale een kans verdient, blijft voorlopig een punt van discussie onder fans en experts.

Infinix start PUBG Mobile Campus Championship (PMCC) in Nigeria. Previous post Infinix start PUBG Mobile Campus Championship (PMCC) in Nigeria.
2025 AFCON-kwalificatie: Scheidsrechter maakt fout door doelpunt van Lookman tegen Libië af te keuren - Oparanozie Next post 2025 AFCON-kwalificatie: Scheidsrechter maakt fout door doelpunt van Lookman tegen Libië af te keuren – Oparanozie