Nwakali: “Het is mijn droom om terug te komen naar Engeland”

Nwakali: "Het is mijn droom om terug te komen naar Engeland"

Super Eagles midfielder Kelechi Nwakali says it has always been a dream for him to play in England.

The Nigerian international’s career has failed to truly live up to those heights since, and after spells across Europe, he now finds himself at Barnsley, having joined from Portuguese outfit Chaves on a three-year deal.

However, in a chat with the Yorkshire Post, Nwakali stated that he has unfinished business in England.

Read Also: Dessers Will Get His Opportunity Soon In Eagles –Akwuegbu

“It has been my dream to come back to England, so when the opportunity came again, it was the right time to do it.

“Of course, I had different options, such as going back to Spain, but I wanted to come back to England.

“It’s not unfinished business, but just to prove my worth again, and football is about moving around.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Kelechi Nwakali is een Nigeriaanse voetballer die momenteel speelt voor SD Huesca in Spanje, maar hij heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Engeland. De 23-jarige middenvelder heeft in het verleden gespeeld voor Arsenal en MVV Maastricht, maar hij heeft altijd de droom gehad om terug te keren naar de Premier League.

Nwakali brak door bij Arsenal nadat hij de Golden Ball had gewonnen op het FIFA U-17 Wereldkampioenschap in 2015. Hij werd gezien als een van de grootste talenten van Nigeria en werd snel opgemerkt door de Engelse club. Hij speelde echter slechts één wedstrijd voor Arsenal voordat hij werd uitgeleend aan MVV Maastricht en later aan verschillende andere clubs.

Nu, na een aantal jaren in Europa te hebben gespeeld, heeft Nwakali zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Engeland. Hij heeft laten weten dat het zijn droom is om weer in de Premier League te spelen en hij is vastbesloten om er alles aan te doen om die droom te verwezenlijken.

Nwakali heeft laten zien dat hij een getalenteerde en veelbelovende speler is, met een goede techniek en een goed inzicht in het spel. Hij heeft ook laten zien dat hij zich kan aanpassen aan verschillende speelstijlen en competities, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor elk team.

Hoewel hij momenteel nog onder contract staat bij SD Huesca, zal Nwakali er alles aan doen om zijn droom te verwezenlijken en terug te keren naar Engeland. Hij hoopt dat zijn prestaties in Spanje hem zullen helpen om de aandacht te trekken van Premier League-clubs en dat hij uiteindelijk de kans zal krijgen om terug te keren naar het land waar zijn carrière ooit begon.

Het is duidelijk dat Nwakali vastberaden is om zijn droom waar te maken en het zal interessant zijn om te zien waar zijn toekomst hem zal brengen. Met zijn talent en vastberadenheid zou het zomaar kunnen dat we hem binnenkort weer zien schitteren op de velden van Engeland.

PariPesa stelt voetballegende Obafemi Martins voor als nieuwe merkambassadeur! Previous post PariPesa stelt voetballegende Obafemi Martins voor als nieuwe merkambassadeur!
NPFL: Aanvaller Samson van Abia Warriors verklaart oorlog aan Kwara United Next post NPFL: Aanvaller Samson van Abia Warriors verklaart oorlog aan Kwara United