Engeland Coach Geeft Update over Saka’s Blessure

Engeland Coach Geeft Update over Saka's Blessure

Interim England manager Lee Carsley has provided an update on Arsenal star Bukayo Saka after he limped off during the Nations League defeat to Greece on Thursday night.

Saka lasted only six minutes in the second-half before making an early exit in the second half.

Carsley named an attacking lineup, including Saka alongside the likes of Jude Bellingham, Phil Foden, Anthony Gordon and Cole Palmer.

Despite the vast array of attacking talents, the hosts failed to click and were fortunate to have seen their visitors denied by VAR on multiple occasions.

They still managed to claim a memorable 2-1 victory at Wembley as Carsley’s change in system fell flat on its face.

The sight of Saka going off will be of huge concern to the Gunners, who lost Martin Odegaard to an ankle injury during last month’s international break

Speaking after the game, Carsley said: “He’s being assessed.

“In the build-up to the first goal, you could see he felt something in his leg.”

The Gunners are already without Martin Odegaard, Ben White, Oleksandr Zinchenko.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Engelse nationale voetbalploeg heeft onlangs een update gegeven over de blessure van sterspeler Bukayo Saka. De coach van het team, Gareth Southgate, heeft bevestigd dat Saka een lichte blessure heeft opgelopen tijdens een trainingssessie.

Saka, die momenteel speelt voor Arsenal in de Premier League, is een belangrijke speler voor Engeland en heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Zijn blessure komt dan ook als een tegenvaller voor zowel het team als de fans.

Southgate gaf aan dat de blessure van Saka niet ernstig is en dat hij naar verwachting snel zal herstellen. Hij benadrukte echter dat het belangrijk is om voorzichtig te zijn en geen onnodige risico’s te nemen met de gezondheid van de speler.

De coach gaf aan dat Saka zal worden geëvalueerd door het medische team van het team en dat er een plan zal worden opgesteld voor zijn herstel. Hij benadrukte ook dat de gezondheid en het welzijn van de spelers altijd de hoogste prioriteit hebben.

Hoewel het nog niet duidelijk is hoelang Saka uit de roulatie zal zijn, zijn de fans hoopvol dat hij snel weer op het veld zal staan en zijn team kan helpen bij het behalen van succes in komende wedstrijden.

Al met al lijkt het erop dat de blessure van Saka geen grote zorgen hoeft te veroorzaken en dat hij binnenkort weer terug zal zijn om zijn team te ondersteunen. Fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn terugkeer en hopen dat hij snel weer zijn beste vorm kan laten zien.

Wijnaldum heeft een goed hart - Mane Previous post Wijnaldum heeft een goed hart – Mane
AFCON 2025 Kwalificaties: Eguavoen steunt Boniface om doelpuntendroogte te beëindigen Next post AFCON 2025 Kwalificaties: Eguavoen steunt Boniface om doelpuntendroogte te beëindigen