Mijn wereld stortte in toen Arsenal me afwees – Tella

Mijn wereld stortte in toen Arsenal me afwees - Tella

Super Eagles winger Nathan Tella has disclosed how his world came crashing down after Arsenal rejected him.

Recall that the Nigerian international was hoping that he would shine as a Gunner but was not offered a pro deal after ten years in the youth setup.

Speaking with Tribalfootball, the Bayer Leverkusen star stated that the action almost demoralized his football career. 

Read Also: Ranieri: Haaland Not In Same Class With Bastituta, Vlahovic

“Going back to the Emirates as a champion, as an invincible as well, it’s a great feeling, and it’s an amazing feeling,” he said prior to a pre-season friendly between the two teams. 

“The day that happened, when I got released, my whole world just came crashing down.

“That was probably the first time in my life I’d ever been rejected from something in a sense. I was one step away from ultimately fulfilling my dream for the club I support. It was really hard for me at the time.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Het is een droom van veel jonge voetballers om ooit voor een grote club als Arsenal te mogen spelen. Voor veel spelers is het een teken van erkenning en succes om deel uit te maken van zo’n prestigieuze club. Maar voor sommigen kan die droom snel veranderen in een nachtmerrie, zoals het geval was voor Folarin Balogun, beter bekend als Tella.

Tella, geboren en getogen in Londen, had altijd al de ambitie om voor Arsenal te spelen. Als kind bracht hij uren door op straat en op het voetbalveld, dromend van een carrière als profvoetballer. Zijn talent werd al snel opgemerkt door de scouts van Arsenal en op jonge leeftijd werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van de club.

Tella leek op weg naar een glansrijke carrière bij Arsenal, maar zijn droom viel in duigen toen hij te horen kreeg dat de club hem niet langer nodig had. Het nieuws kwam als een klap in zijn gezicht en hij voelde zich verslagen en teleurgesteld. Hij had zo hard gewerkt en zoveel opgeofferd om zijn droom te verwezenlijken, maar nu leek alles voor niets te zijn geweest.

Maar Tella liet zich niet uit het veld slaan. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot hij om zijn teleurstelling om te zetten in motivatie. Hij bleef trainen en werken aan zijn vaardigheden, vastbesloten om te bewijzen dat Arsenal een fout had gemaakt door hem af te wijzen.

En zijn harde werk wierp al snel vruchten af. Tella werd opgemerkt door andere clubs en kreeg al snel aanbiedingen om elders te spelen. Uiteindelijk vond hij zijn weg naar Southampton, waar hij zijn talenten kon laten zien en zijn carrière nieuw leven kon inblazen.

Voor Tella was de afwijzing van Arsenal een keerpunt in zijn leven. Het dwong hem om sterker en veerkrachtiger te worden en hem te laten zien dat tegenslagen niet het einde hoeven te betekenen. Het is een les die hij nu koestert en die hem heeft geholpen om door te zetten en zijn dromen na te jagen, ongeacht de obstakels die op zijn pad komen.

Dus hoewel het misschien voelde alsof zijn wereld instortte toen Arsenal hem afwees, heeft Tella bewezen dat hij sterker is dan ooit tevoren. En wie weet, misschien zal hij ooit terugkeren naar Arsenal en laten zien wat ze hebben gemist.

Ranieri: Haaland niet van hetzelfde niveau als Batistuta en Vlahovic Previous post Ranieri: Haaland niet van hetzelfde niveau als Batistuta en Vlahovic
Okoye wil zijn plek in het Super Eagles-team terug Next post Okoye wil zijn plek in het Super Eagles-team terug