Nations League: Saka raakt geblesseerd en Griekenland claimt eerste overwinning ooit tegen Engeland

Nations League: Saka raakt geblesseerd en Griekenland claimt eerste overwinning ooit tegen Engeland

Bukayo Saka hobbled away clutching his hamstring we England suffered a first-ever defeat to Greece.

This would be a worrying news for Arsenal boss Mikel Arteta who is without captain Martin Odegaard and is also without Ben White and Oleksandr Zinchenko.

Netherlands star Julien Timber also missed Arsenal’s 3-1 win against Southampton at the Emirates stadium.

Saka started Thursday’s 2-1 Nations League loss at Wembley in a part of an attack-minded line-up from interim manager Lee Carsley.

Greece took the lead on 49 minutes in what proved to be a double blow.

Having missed a challenge on goalscorer Vangelis Pavlidis, Saka went down injured after the ball hit the back of the net. He couldn’t continue and was subbed off for Chelsea winger Noni Madueke.

Shortly after netting the opening goal through Benfica striker Pavlidis, Greece briefly thought they’d scored again.

Olympiacos winger Masouras finished well past Pickford but Pavlidis was adjudged to have been offside in the build-up and the goal was disallowed.

Jude Bellingham stepped up to make it 1-1 with two minutes of normal time remaining. But Pavlidis finished off a scramble in the 94th minute and condemned England to their first competitive defeat at Wembley in four years

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de recente Nations League-wedstrijd tussen Engeland en Griekenland heeft de jonge sterspeler Bukayo Saka een blessure opgelopen, waardoor hij mogelijk enige tijd aan de kant zal moeten blijven. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor zowel het Engelse nationale team als zijn club Arsenal, die afhankelijk zijn van de talentvolle aanvaller.

De blessure van Saka vond plaats tijdens de wedstrijd tegen Griekenland, waarin de Grieken verrassend de overwinning wisten te claimen. Het was de eerste keer ooit dat Griekenland wist te winnen van Engeland, wat een historische prestatie is voor het Griekse voetbalteam. De overwinning zal ongetwijfeld voor veel vreugde zorgen bij de Griekse fans en spelers.

Voor Engeland is de nederlaag tegen Griekenland een teleurstelling, vooral gezien het feit dat ze als favoriet werden beschouwd voor de wedstrijd. De blessure van Saka zal ook een zware klap zijn voor het team, aangezien hij een belangrijke speler is met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Het is nog niet duidelijk hoelang hij uitgeschakeld zal zijn en hoe dit zijn verdere seizoen zal beïnvloeden.

Desondanks is het belangrijk om te onthouden dat blessures en nederlagen deel uitmaken van het voetbal en dat teams en spelers hiermee om moeten kunnen gaan. Het is aan de rest van het Engelse team om op te staan en zich te herpakken na deze tegenslag. En voor Griekenland is de overwinning een mijlpaal die hen hopelijk zal motiveren om nog meer successen te behalen in de toekomst.

Al met al was de Nations League-wedstrijd tussen Engeland en Griekenland een spannende en historische ontmoeting, die zowel vreugde als teleurstelling bracht voor beide teams. Het is nu afwachten hoe beide teams zullen reageren op deze gebeurtenissen en hoe ze zich zullen voorbereiden op hun volgende wedstrijden. Voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar wat er nog komen gaat in dit boeiende toernooi.

WAFU B U-20 Kampioenschap: Flying Eagles start titelverdediging tegen Burkina Faso Previous post WAFU B U-20 Kampioenschap: Flying Eagles start titelverdediging tegen Burkina Faso
Keane: Ik heb het opgegeven met Manchester United Next post Keane: Ik heb het opgegeven met Manchester United