Galatasaray toont interesse in Osayi-Samuel

Galatasaray toont interesse in Osayi-Samuel

Turkish Super Lig champions Galatasaray have been linked with a move for Nigeria defender Bright Osayi-Samuel.

Osayi-Samuel is currently in the books of Galatasaray’s Istanbul rivals Fenerbahce.

The 26-year-old’s contract with Jose Mourinho’s side will expire next summer.

Read Also:AFCON 2025Q: Libya Coach Al-Hadhirinew Wary Of Super Eagles, Captain Al-Badri: ‘We’re Here To Win’

The full-back is however currently negotiating a contract extension with the Yellow Canaries.

The players has demanded for a pay rise before he will sign a new four-year contract, while Fenerbahce have been stalling.

According to Turkish news outlet, Fotomac, Galatasaray now want to sign the Nigeria international as a free agent in June 2025.

Osayi-Samuel is currently in Nigeria’s camp in Uyo for the 2025 Africa Cup of Nations qualifying double-header against Libya.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Galatasaray, een van de grootste voetbalclubs in Turkije, heeft interesse getoond in het aantrekken van Bright Osayi-Samuel. De 23-jarige Nigeriaanse aanvaller speelt momenteel voor het Engelse Queens Park Rangers en heeft indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelpunten.

Osayi-Samuel is een veelbelovende speler die al op jonge leeftijd de aandacht trok van verschillende clubs in Europa. Hij begon zijn carrière bij Blackpool voordat hij in 2017 naar Queens Park Rangers verhuisde. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een belangrijke speler voor het team en heeft hij regelmatig doelpunten en assists geleverd.

Galatasaray ziet in Osayi-Samuel een waardevolle aanwinst voor het team, vooral gezien zijn snelheid en technische vaardigheden. De club is op zoek naar versterkingen om hun aanval te versterken en gelooft dat de Nigeriaanse aanvaller een goede aanvulling zou zijn op het huidige team.

Hoewel er nog geen officiële overeenkomst is bereikt tussen Galatasaray en Queens Park Rangers, zijn de onderhandelingen naar verluidt in volle gang. Osayi-Samuel zelf lijkt ook geïnteresseerd te zijn in een mogelijke overstap naar de Turkse club, die bekend staat om zijn gepassioneerde fans en competitieve speelstijl.

Als de transfer doorgaat, zou Osayi-Samuel de nieuwste toevoeging zijn aan een groeiende lijst van buitenlandse spelers die ervoor hebben gekozen om in Turkije te spelen. De Super Lig wordt steeds aantrekkelijker voor talentvolle spelers van over de hele wereld, en Galatasaray hoopt met de komst van Osayi-Samuel hun kansen op succes te vergroten.

Al met al lijkt het erop dat Galatasaray serieus is in hun interesse in Bright Osayi-Samuel en dat de transfer binnenkort afgerond zou kunnen worden. Voetbalfans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten om te zien hoe de Nigeriaanse aanvaller het zal doen in zijn nieuwe avontuur bij de Turkse club.

Waarom ik moeite heb met scoren en assisteren in Super Eagles - Iwobi Previous post Waarom ik moeite heb met scoren en assisteren in Super Eagles – Iwobi
Ghana verspeelt opnieuw punten na 0-0 gelijkspel tegen Sudan in Accra tijdens AFCON 2025Q Next post Ghana verspeelt opnieuw punten na 0-0 gelijkspel tegen Sudan in Accra tijdens AFCON 2025Q